reklama

Grudzień 2009

Asia dopiero co przeczytalam ze mezus Cie wola a tu juz moj na fochu ze kompa oblegam i mam go miziac a nie siedziec na necie wiec zegnam sie do juterka pa

ha ha no widzisz tak to z chlopami jest !!!!!!!!!!!!!!!!!
Jezu laski spadam bo toz moj zasnol i chrapie a jutro bedzie obrazony ze ze mna dzisiaj nawet nie pogadal.wiec co mi pozostalo ,udawac ze juz kopm dawno wylaczony a nie moja wina ze on zaraz zasnol ahahah pewnie lyknie to !!!!!! i zwale wine na niego ! ze tu mi kazde kompa wylaczac a sam zaypia ! ooooo!

reklama
A moj Max przed chwileczka odwrocil sie z pleckow na brzuszek . SAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Dziewczyny - zanim powstanie nowy zamkniety watek to troszke potrwa. Badzcie z nami to npewno dostaniecie bilety !! :)

brawo maxiu!! nasz narazie robi półobroty:)
hehe Emwu, dobra zostaje i czekam na bilet:)

no właśnie gdzieś się tak czuje troszke odrzucenie ;-) ale to wiadome... na zamknięty mają dostęp osoby które tu siedzą długo :-) może i my się dorobimy tego statusu ;-) mnie pewnie dobrze nie kojarzycie ba ja bywałam tu tylko za czasów ciąży... i to jeszcze nie całej, bo miałam mega problemy i pół ciaży przeleżałam w szpitalu ;-) ale mam nadzieje że wkońcu się tu wam "wkocę"
a015.gif
:) tak to jest..ja też to czułąm, aż jestem dumna z siebie, że to napisałąm, bo ja to taka niesmiała.

aha Nessi czytałam, że masz kota polecam taki piasek http://www.zooplus.pl/shop/koty/zwirek_dla_kota/zwirek_cats_best/30773 może i drogi, ale naprawde jest super. u nas przy 3 kotach sprawdza się rewelacyjnie. a przerobiliśmy juz różne piaski i zwirki:)

Ostatnia edycja:
toż to mi się już chce śmiac... wszystkie nasze nowe koleżanki myślą coż tośmy pisały wczoraj na zamkniętym, a jak się dobrze zastanowić to tam nic konkretnego nie było, bo przecież żadna z nas nic nie wiedziała :-)
Więc dziewczynki się nie martwcie bo jeśli piszecie to się dostaniecie..... chyba:-)
Ja se tak piszę a sama głupia niewiem czy dostanę zaproszenie, bo chociaż czytam codziennie to nie zawsze mi sie chce pisac hahahahaha

NOWE (sorki, żę tak was nazywam) a może opiszecie w odpowiednim wątku w archiwum swoje porody-takie opowieści zawsze zbliżaja!!
ja czesto tam wchodze i nie raz rechotam przy czytaniu z tych opowiesci..
niejednej pewnie do smiechu nie bylo ;p mi samej nie bylo smiesznie leciec jak kaczka do toalety a teraz jak sobie to odtworze to babeczki z mojej sali musialy miec niezly ubaw :-d

i moj tekst do poloznej jak mi na lozku wody odeszly
'ja przepraszam ale naprawde nei chcialam a tu teraz tak mokro' :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry