aga6671
Mama Hani i Tomka
no nie gadaj! próbowałam ostatnio go znaleźć i nie mogłam i wydawało mi się że nie jestem![]()
W swoim profilu po lewej stronie powinnaś mieć grupę "Świat grudniowych mam 2009" czy jakoś tak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no nie gadaj! próbowałam ostatnio go znaleźć i nie mogłam i wydawało mi się że nie jestem![]()
ale jestem ciapa!!!!
właśnie weszłam w swój profil i wystarczyło wejść w "moja grupa"![]()
![]()
![]()

ehh kala to zostałysmy we dwie..parszywe zyciehehe

toż to mi się już chce śmiac... wszystkie nasze nowe koleżanki myślą coż tośmy pisały wczoraj na zamkniętym, a jak się dobrze zastanowić to tam nic konkretnego nie było, bo przecież żadna z nas nic nie wiedziała :-)
Więc dziewczynki się nie martwcie bo jeśli piszecie to się dostaniecie..... chyba:-)
Ja se tak piszę a sama głupia niewiem czy dostanę zaproszenie, bo chociaż czytam codziennie to nie zawsze mi sie chce pisac hahahahaha
Co do porodów to akurat dziś wspominałam swoje z małżem...powiedziałam mu ze go nienawidzę bo przegapić jeden..ok był w pracy...ale drugi
I ani razu mnie nie widział z bólami..dalej sobie pewnie mysli że to pikuś![]()
mó jteż całkiem inaczej patrzy na porody... bo przy pierwszym po 22 godzinach zabrali mnie nieprzytomną na cesarkę, a przy drugim ledwo przeżyłammoj po porodzie zupelnie inaczej na to patrzy ... ciesze sie ze byl bo w zyciu bym mu tego nie mogla opowiedziec![]()