Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W dzień dobry TVN mówili o tym słynnym filmiku na YT...oczywiście teorię spiskową obalili, mówiąc, że to eksplodowała broń BORowców...o głosach nawet nie wspomnieli oczywiście, tylko o strzałach.
Piotruś skończył 4,5 miesiąca i ma już pierwszego zęba!
Co prawda do końca jeszcze nie wyszedł bo dopiero połowa.... no i bidulek męczy się.:-(

A tak wyglądał po pierwszym posiłku...
Zobacz załącznik 237559

W dzień dobry TVN mówili o tym słynnym filmiku na YT...oczywiście teorię spiskową obalili, mówiąc, że to eksplodowała broń BORowców...o głosach nawet nie wspomnieli oczywiście, tylko o strzałach.
Tylko mnie dziwi to. Skoro broń to dlaczego nie były to równe serie(naboje przecież nie różnią się grubością łuski), to było jak wystrzał a nie wybuch, no i dlaczego głosów nie skomentowali

Widziałam w TVN 24 całkowicie wyciszony ten film...Dołeczki ma po e-cioci;-)
A te zdjęcie to sobie normalnie skopiuje i na pulpit obok Tomeczka dam![]()

Piotruś skończył 4,5 miesiąca i ma już pierwszego zęba!
Co prawda do końca jeszcze nie wyszedł bo dopiero połowa.... no i bidulek męczy się.:-(
Bardzo markotny ?A tak wyglądał po pierwszym posiłku...
Zobacz załącznik 237559
Właśnie to mnie zastanawia...wiesz w końcu teraz Rosja to nagle nasz przyjaciel po katastrofie i nie można podejrzewać ich o nic
No i pewnie zauważyłaś, że jak puszczają juz ten filmik to bez głosuWidziałam w TVN 24 całkowicie wyciszony ten film...
gratulujemy i oby jak najszybciej wyszedł i nie meczył piotrusiaPiotruś skończył 4,5 miesiąca i ma już pierwszego zęba!