Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
to teraz tłumaczcie tłumokowi spokojnie jak wstawić foty. Zawsze wybierałam z kompa i mi ładowało, a teraz jakiś adres url chce ode mnie
no ale ja bede patrzyla kupujac czy nie maja zbyt malych elementów wyjmoweanych zeby dziecko nie wyjelo i sie nie zakrztusilo takim oczkiem od misia 1cm na 1cm no cos takiego ... mysle ze to w miare wazne
złaź z BB chodz do mnie !
Kurde ilu jeszcze proroków będzie?
a ile razy każda z nas miała dzikie sny? paranoja...nie nakręcajmy się, ale ja tam lubię węszyć
Chciałam zostać dziennikarką![]()

no bo akurat twoj dziwnie by sie czytalo sam nie wiedzialam ale jak sa jakies uwagi co do zmainy nazwy to mowic mi.... jeszcze nie slysze opini... na starym tajnym napisalam o tym pomysle i chcialam znac wasze zdanie bo wydaje misie ze to dobry pomysl,.... bedz ie porzadek..a zeby galerie ogladnac kazdy bedzie pamietal ze jest ona tam.. ja zarz pokasuje z albumu glownego wszystkie foty sowje julki i brzuszka oraz usg!!!!!!!!

Dziękuję za gratulacje w imieniu kiełkującego Piotrusia!!
Paulus gratulacje
A co do tego napisania to proste ze to sciema i bujda :-) troche informatyki i juz hehe i z tego co wiem to to wcale nie jest takie trudne:-)
luuuzna no bajkowe tamte bylyno ale ja bede patrzyla kupujac czy nie maja zbyt malych elementów wyjmoweanych zeby dziecko nie wyjelo i sie nie zakrztusilo takim oczkiem od misia 1cm na 1cm no cos takiego ... mysle ze to w miare wazne
kurdeeeee zawsze jak juz biore odpisz jak nadrobie to miśśś woła "mamo"złaź z BB chodz do mnie !

to chyba najlepsza analiza jaką widziałam.
ja w to przestaję wierzyć, nie mieści mi się w głowie jak można przepowiedzieć przyszłość. owszem, można przypuszczać co może się stać na podstawie dogłębnych analiz ale przepowiednia?
luuuzna nie masz co żałować. ja jestem dziennikarką i pracy znaleźć nie mogę
co to za nowa grupa zamknięta?
gratulacje dla Piotrusia, ale się biedulek umęczy :-(