magda85-gdańsk
Fanka BB :)
rozciagaj rozciagaj bo buty sa mega wazne na weselichu zeby nogi nie odmowiły posłuszeństwa :-)
wiem właśnie, niedawno sama pisałaś, że wygodne buty to podstawa!!
kurcze najbardzie mnie boli pięta z tyłu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
rozciagaj rozciagaj bo buty sa mega wazne na weselichu zeby nogi nie odmowiły posłuszeństwa :-)
Z podgrzewaniem butelek ja mam luzik bo mam podgrzewacz z wyświetlaczem i ustawiam sobie temp. Podgrzewacz chodzi 24/dobe i zawsze w nim jest butla z wodą. Jak młody głodny to tylko mleko dosypuje i gotoweHej dziewczyny :-)
Wkońcu nadrobiłam, ale z tymi nowymi wątkami/grupami trochę się pogubiłam i nie mam pojęcia o co łazi
O,o,o dokładnie odczuwam to samo ;-)
Z podgrzewaniem butelek sama mam problem. Korzystam z podgrzewacza, ale wydaje mi się że to mleko jest za gorące i czekam aż trochę ostygnie :-( Nigdy nie wiem jaka powinna być właściwa temperatura![]()
laski kupilam buty slubne, zaje.iście leżały jak przymierzałam, mega wygodne, łatwo się zakładały..a teraz masakra ledwo co wciskam noge!! zakładam je i probuje w nich chodzic zeby sie rozciagneły, ale nogi bola mega!! mam nadzieje ze sie przyzwyczaje! kumpela dziś zobaczyła i mówi, że obcas mały, a on ma 8 cm!! dla mnie to wystarczająco duzo![]()
na to jest radawiem właśnie, niedawno sama pisałaś, że wygodne buty to podstawa!!
kurcze najbardzie mnie boli pięta z tyłu![]()
na to jest radapodpiętki
)) rewelacja!!!
Z podgrzewaniem butelek ja mam luzik bo mam podgrzewacz z wyświetlaczem i ustawiam sobie temp. Podgrzewacz chodzi 24/dobe i zawsze w nim jest butla z wodą. Jak młody głodny to tylko mleko dosypuje i gotoweGorzej z podgrzewaniem słoiczków. Nie obczajam w jakiej temp. i jak długo to musi stać.
Dla mnie 8 cm to Mount Everest istny![]()
Ja tez mam to co Ty kochana ostatnio z duzo jest tu kwestii kto z kim i gdzie pisze a za malo starego dobrego plotkowania oby to wrocilo czytam caly czas ale nie chce wchodzic w spory i tez mniej pisalam czekajac az sie wyjasni gdzie w koncu mamy pisac heheCzytam i czytam, od kilku dni mnie świerzbi żeby napisać co myślę, piszę a potem kasuję post bo nie chcę niepokoju wprowadzać. Ale już wytrzymać nie mogę.
Dafii tu nie chodzi o ciebie, żeby to z góry było jasne. Ja uważam, że dodatkowy zamknięty jest zbędny. Powód - bo część z nas może się tym faktem poczuć urażona i odsunięta na boczny tor. Nie chodzi o to, że pomysł do bani, tylko o to, że zaczynamy się czuć nieswojo. Ja jestem takim typem człowieka, że bzdur pisać nie lubię, jestem umysł ścisły, polonistką nigdy nie byłam, nie neguję tych co to potrafią i lubią, a ostatnio czuję się zmuszana do pisania postów by przynależeć do jakiejś grupy, w efekcie, bo naturę mam buntowniczki, piszę coraz mniej. Mimo, że jestem od początku czuję się jak nowicjuszka i popieram te dziewczyny, którym jest przykro, rozumiem je, zresztą ja również otrzymałam zaproszenie, a teraz zostałam usunięta z grupy. Nie podoba mi się ta cała sytuacja. Czasami mam ochotę sobie tylko poczytać, ale kogo będę czytać jak wszystkie pójdą rozmawiać i dzielić się doświadczeniami na zamkniętym?
Może ktoś się na mnie pogniewa, ale tym razem nie skasuję posta, trudno, co ma być to będzie.
to ja tak samo i w pomim podgrzewaczu tez słoiczki na 70 stopni...Jeśli mogę się wtrącić to ja też korzystam z podgrzewacza, jeśli chodzi o słoiczki to podgrzewam je w 40 stopniach przez około 15min, później mieszam i sprawdzam i jest ok, choć na moim podgrzewaczu teoretycznie powinna się podgrzewać słoiczki przez ok 5 min w temp 70 stopni, ale mam problem z jego ustawieniem, więc wolę chwilę dłużej zaczekać.![]()
obawiam sie ze tu idzie o sprawy techniczne ...
Dalej jestem sobie w PL i sie relaksuje bo moi rodzice bardzo chetnie bawia sie Malym
O, wlasnie przemknal mi przed oczami jego wozek - uspili mi dzieciaczka :-)