luuuzna
Mama Alanka
Tak sobie czytam czasem siebie jeju ale ja błedy stylistyczne walenie tyle bledy ale jak sie pisze szybko lub z malym na kolanach to normalnie rozczytac nie mozna ze zrozumiemiem ale to nie szkoła
![]()
Wika pała siadaj

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak sobie czytam czasem siebie jeju ale ja błedy stylistyczne walenie tyle bledy ale jak sie pisze szybko lub z malym na kolanach to normalnie rozczytac nie mozna ze zrozumiemiem ale to nie szkoła
![]()

ochocho!!!! toż to Rysiek daje mamie w kość!!!dziewczyny ja padm mje ziecko spi po pol godz....
i marudzi od wczoraj non stop....
nawet na rekach mu zle..juz sama nie wiem co z nim zrobic...
a mialam napisac cos mgr..to dupa jutro seminarium aja nie mam nic nowego;/

podrzuc mi go to sie nim zajme
bo moj dzis caly dzien chrapkuje
![]()

to dobrze ze osuchowo czysty, ale Wam sie zęby wyrzynają ho ho bedzie mały niedługo mógł mamę podgryzać :-)Marzka283
Odp: Grudzień 2009
Napisał madziara-kr![]()
![]()
smakuje mi jabluszko z marchewka gerbera, chyba zaczne wyjadac Emilce jedzenie
podjadacie dzieciom ?
Witam się ponownie wróciliśmy od pediatry zjedlismy obiadek (mojemu nie ma co podjadać bo nic nie zostawi nawet ociupinki) i teraz drzemie więc mam chwilkę. Osłuchowo na szczęście czysto, mam oklepywać i podawać leki przez 10dni. U nas idą zęby góra dół po dwatakże niezła jazda ale na razie w nocy w miare spokój mimo kaszlu i zęboli.
Bogu dzięki że osłuchowo czystyWitam się ponownie wróciliśmy od pediatry zjedlismy obiadek (mojemu nie ma co podjadać bo nic nie zostawi nawet ociupinki) i teraz drzemie więc mam chwilkę. Osłuchowo na szczęście czysto, mam oklepywać i podawać leki przez 10dni. U nas idą zęby góra dół po dwatakże niezła jazda ale na razie w nocy w miare spokój mimo kaszlu i zęboli.
marzka to niezle oby szybko wyszly a ciekwe co u nas pediatra powie niedlugo idziemy za godzinke jakos ...;-)
a nie o błedach stylistycznych