magda85-gdańsk
Fanka BB :)
my wlasnie sie zwleklismy z wyrkaide zmajstrowac jakies tosty na sniadanie
a moj maluch nadal nie za bardzo jest chetny do jedzenia ...
mea nam też kiedys było tak dobrze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
my wlasnie sie zwleklismy z wyrkaide zmajstrowac jakies tosty na sniadanie
a moj maluch nadal nie za bardzo jest chetny do jedzenia ...
Jejku jak macie dobrze....ja wstaje 5.20 i się cieszę![]()
ale mój nie przesypia całej nocypoprostu wstajemy tak, a w nocy mamy pobudki
![]()

mój ma od jakiś 3 dni mega radoche, jak go ktorys psiak poliże w syrke albo powącha, a jak mama pozoli "wyrwać" kotu włosy to w ogóle jest pełen wypas
![]()
Wczoraj ćhichrał, jak go gilałam 
A u nas kolejna super nocka, Piotr przesypia ciurkiem po 9 godzin, budzi się na jedzonko i spi dalej;-) więc ja wypoczeta.
I nawet te zęby mu nie przeszkadzają hehe ale wiecie śmiesznie tak.... bo normalnie ugryźć juz umie;-)
A mąż zamówił Antkowi nową zabawkę, ciekawa jestem tego pieska;-) To strona producenta: On zamówił tego a'la jamnik;-)
Products - Tekno

Już sama nie wiem co lepsze...chyba to spanie do 5 bo jak budzę się w nocy to jakby mnie osa użądliła![]()
Daffi piękna opowieść, wzruszająca.....
A u nas kolejna super nocka, Piotr przesypia ciurkiem po 9 godzin, budzi się na jedzonko i spi dalej;-) więc ja wypoczeta.
I nawet te zęby mu nie przeszkadzają hehe ale wiecie śmiesznie tak.... bo normalnie ugryźć juz umie;-)
A mąż zamówił Antkowi nową zabawkę, ciekawa jestem tego pieska;-) To strona producenta: On zamówił tego a'la jamnik;-)
Products - Tekno