marta:-)
mama Stasia
Wszystkiego naj naj Michasiu:-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nawet nie wiedziałam ze cos takiego jest ale własnie poszperałam w google i naparwde super sprawa...
a jak posprzata to sie wylacza i gada,zeby przeniesc go w inne miejsce 
do nas tez przyszła paczka była próbka kaszki bananowej, próbki mleczka, deserek i obiadek no i oczywiscie ksiazeczka dla mamy do poczytania o produktach
zaczeło mnie kusic takie cos... a powiedz jak sobie radzi np z fotelami omija?iRobot roomba sie nazywa
jest taki ekstra,ze jak mu sie bateria konczy np to podjezdza do swoje stacji i sie ładuje...jak sie naładuje to sprzata dalej...no rewela normalniea jak posprzata to sie wylacza i gada,zeby przeniesc go w inne miejsce
![]()
ja mam to samo...mój mi niedawno kupił okurzacz ,która sam sprząta ,bo stwierdził,że pół życia zmarnuje na latanie ze zwykłym...no i powiem wam ,że rewela ! tak dokładnie to ja sama zwykłym odkurzaczem nigdy nie posprzątałam...włączam go jak wychodze na spacer a on śmiaga po całym mieszkaniu...ja wracam wszytsko odkrzone ...zostaje tylko zmyś mopem i już....he he mopa tez chciał kupić ,ale stwierdziłam ,ze to już przesada , bo kosztują te gadzety sprzatające majątek ...
iRobot roomba sie nazywa
jest taki ekstra,ze jak mu sie bateria konczy np to podjezdza do swoje stacji i sie ładuje...jak sie naładuje to sprzata dalej...no rewela normalniea jak posprzata to sie wylacza i gada,zeby przeniesc go w inne miejsce
![]()
tez ze stanów sciągał, ze wszytskim wyniosło go niecałe 1,5 tys.wszystko omija...ma taki zdrzak z przodu na podczerwien...pozniej jak juz pozna dany pokoj ,zwalnia przy meblach i tak delikanie do nich podjezdza...a w rogach wysowa sie taka szczoteczka/miotelka ,ktora wszytsko dokladnie sprzątazaczeło mnie kusic takie cos... a powiedz jak sobie radzi np z fotelami omija?
...nawet pod próg podjedzie i ma takie specjalne 'latanie' (takie plastikowe ,małe słupki) ...i np jak je postawisz w drzwaiach to on dalej nie pojdzie...no i ze schodow tez nie spadnie bo je rozpoznaje