Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

luuuzna a czy ktos powiedzial Ci ze jestes zla matka? ja tylko napisalam ze ciesze sie ze na mojego tak dzialaja ze nawet nie odczuwamy tego .... i my tez szczepimy tylko obowiazkowe bo o sa obowiazkowe ....
Broń Cię Panie!! Tylko tak napisalam akurat! Nie chodziło o Twojego posta 

100 latek Michałku:-)
wobraz sobie ze ostatnio kupilam w sklepie sok jakblko winogron i w domu jak go otwieralam widzialam ze mętny jest jak otwieralm nakretke to pstrykla delikatnie i sprobowalam a tam samo wino! zepsuty byl ten sok.. dobrze ze zawsze sprawdzam i nie podaje w ciemno bo ladnie bym dziecko napoila!!!!
blond?:-)luźna no wiesz zimno jest to psy trzeba w kubraki poubierać
my szczepimy skojarzonymi 5w1, ale na ospe szczepić nie będziemy napewno.
napewno nie jesteś złą mamąja np nigdy nie płaczę przy szczepieniach młodego, za to on sie wydziera w niebogłosy
ostatnio pielęgniarka powiedziała, że mam go uspokoić, bo takiego płaczącego dziecka nie zaszczepi hehe
wychodze z zołożenia, że krzywda mu sie nie dzieje, smutno, że go boli, ale co zrobić?
a ja dzis byłam u fryzjera i jestem blond![]()
masakra!zdjęcia ciał...
ojej idź - chociaż będziesz wiedzieć. Oby to nie była skaza!!A my do lekarza jutroUlewa,wymiotuje i te krostki nie schodzą...Mama mi zasugerowała ,skazę białkową
bo zwrotki robi tylko po mleczkach,kaszkach i cycku...nigdy po obiadkach i deserkach...dziś kąpałam go 4 razy...tak się oblewał!!! a mnie wlał do stanika;/...Że ja nie wpadłam na to wcześniej??? kretonezzzzz normalnie!!!!jestem zła na siebie ale z drugiej strony nie chce latać z byle czym do dr....tyle,że to przecież może być poważne !!!
Jak się spotkamy to pośpiewam dla Juleczki :-)