tak, do ciebie- trochę później zedytowałam ten post, zeby byl bardziej czytelnyMonia to było do mnie???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tak, do ciebie- trochę później zedytowałam ten post, zeby byl bardziej czytelnyMonia to było do mnie???
He he choć nikt się nie prosił :-( wstawię roboczą fotką mojej łazienkiWięcej z dzrzwi nie da się rady ująć..w ty rogu będzie kabina i wc

nie jest mala
mała to jest "moja" (wynajmuje mieszkanie)
Daffi odradzam.
ja miałam przedłużane włosy mikroringami - pasma mi się pozsuwały i "pocięły" moje naturalne włosy. poza tym ciągnęło mnie i bolała mnie głowa, włosy automatycznie nie tylko są dłuższe ale i zagęszczone, głowa nie jest przyzwyczajona do takiego obciążenia. koleżanka miała metodą klejową - coś strasznego, może i z początku ładnie wyglądały ale jak je ściągnęła (ściąga się je rozpuszczalnikiem...) to musiała się ogolić prawie na łyso, tak miała zniszczone włosy i ułożone łuską w niewłaściwą stronę.
ale polecam Ci pasma clip-in, sama mam takie z włosów naturalnych i zakładam raz na czas.
100% wlosy przedluzane NATURALNE CLIP IN ON tasmy (1024047165) - Aukcje internetowe Allegro
jakbyś chciała się coś więcej dowiedzieć to pytaj.
to cię załatwiło. zdrowiej szybko!
a co do karmienia to ja musiałam odstawić Danielka od cyca przy antybiotyku.