magda85-gdańsk
Fanka BB :)
kurcze widze, że sprawa sie nie wyjaśnia, więc też już cgyba ide spać.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Georgina napisala mi ze będzie na bieżąco!
Bardzo bym chciała żeby już się to wyjaśniło!
Dobra rada to nie wpierdalanie się w to co było kiedyśSorry za słownictwo, ale taka prawda. Każda z nas ma swoje życie i jakoś nikt się nie wtrąca do tego jakie kiedyś (DAWNO TEMU) było, nie?
![]()
A Ty się tłumaczysz z tego co było 2 lata temu?hmm..z jednej strony racja, ale z drugiej fajnieby było jakyś była uczciwa
Dobra rada to nie wpierdalanie się w to co było kiedyśSorry za słownictwo, ale taka prawda. Każda z nas ma swoje życie i jakoś nikt się nie wtrąca do tego jakie kiedyś (DAWNO TEMU) było, nie?
![]()
Cóż za wyrafinowane słownictwo
Bardzo miło nas potraktowałaś, ja ze swojej strony dziekuję już tej Pani i przepraszam ze wpierdalałam się w jej życie.A Ty się tłumaczysz z tego co było 2 lata temu?
Ja nie muszę.
Mam swoje Szczęście w postaci Martynki i jest super.
Kiedy się długo o nią starałam to bzikowałam.
Było minęło.
W czymże? Ciebie oszukałam? Nie.no wiesz, ja nie udawałam nigdy nikogo kim nie jestem..więc tłumaczyć sie nie muszę. poprostu przykro mi jakoś, bo czuje się hmm tak jakby oszukana..?