kasiekkrk
Fanka BB :)
ej ja nic nie widze na zamknietym...zadałam wam pytanie na zamkniętym, już 15 min czekam na odpowiedz, bo jestem ciekawska i nica zaraz muszę wziąć się do roboty
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ej ja nic nie widze na zamknietym...zadałam wam pytanie na zamkniętym, już 15 min czekam na odpowiedz, bo jestem ciekawska i nica zaraz muszę wziąć się do roboty
a o co chodzi ? ktos cos napisała na meza kasiekrk ????to juz w ogole byl szczyt chamstwa!!!!!!!!!!!!
tez pytalam o wprowadzanie glutenuHe Mataka dobre z tym schudnięciem pod mostem
Prezent na komunię? Jak bym już naprawdę nie wiedziała co to dałabym kasę!
Karnitynko już wyjezdzaStrasznie mi przykro...ale przynajmniej może będziesz częściej z nami
Czy ktoś zauważył mój post o daniu kaszki pszennej czy muszę udać się do innego wątku;-)
a o co chodzi ? ktos cos napisała na meza kasiekrk ????
Zdrowiej kobieto bo ci tesciowa dziecko odbierze![]()

NeSSi i jest w niemczech taki srodek dla dzieci na kolki sab simplex sie nazywa jak dla mnie rewelacja, sklad ma podobny do polskich srodkow antykolkowych ale jak dla mnie dziala rewelacyjnie-choc czytalam wypowiedzi, ze nie na wszystkich. poszukaj w necie o nim. jezeli bylabys zainteresowana to zrobie ci przysluge i skocze do niemiec do apteki, kosztuje 8 cos euro- pod 9 - przemysl, spotkalam, ze sprzedaja ten lek w necie ale ja wole z niemieckiej apteki
Nessi zdrówka życzę a Michasia nie oddawajMi tez teściowa zawsze chce Hanię zabrać
Zamiast przyjechać na miejsce i pomóc
![]()
No wlasnie,teraz to sami nie wiemy komu ufac a komu nie:-(
powiedz wiecj na ten temat
moze tez sie wyjasni kto tak napisal na mjego meza na moim mamaczytata??;/
Zobaczycie, zaraz georgina, czy jak jej tam , wstanie wejdzie na forum i zacznie opowiadać, że Martynce- jeśli wogole istnieje- wyszedł ząbek, zrobiła kupkę itp
Biedna... zdrówka życzę :-) I jak, karmisz Michała piersią?
ktos mi zostawil komentarz na mamczytataa o co chodzi ? ktos cos napisała na meza kasiekrk ????
tez pytalam o wprowadzanie glutenu
ale dzis chyba zaden inny temat nie bedzie mial takiej sily przebicia jak sprawa z Georginahehehe
NO to na pewno bo wiecie jak to jest jak facet w domku to wiecej obowiazkow ale to jedyna dobra strona hehe no Monia my to moze kiedys sie w koncu spotkamy chyba ze Ty to nie Ty hehe bo ja juz sie boje doczytalam kawalek i niedoinformowana jestem wiec ide czytac a tu obiad trzeba szykowacKochana miło mi Ciebie widzieć:-):-)
Ja widzę też dobre strony wyjazdu T- jeśli można to tak ująć- BEDZIESZ MIEC WIECEJ CZASU DLA NAS:-)
tak wyzwal go od brzydala bodajze na tej stronie mama czy tata