reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
a mnie brzuch zaczal bolec .. znowu jak na @..;-/
ale niczego nie dostalam..
a brzuch mi wariuje od tygodnia..

ostatnio mi sie wszystko normalnie miesza.. ;/

no ale co tam!
jakos przezyje :-D

W koncu mi internet wrocil...
Tydzien bez netu...niezbyt ciekawy.
Nie dam rady nadrobic chyba...wiec jakby ktos mogl jakies najwazniejsze rzeczy w skrocie strescic to bylabym wdzieczna.
Mam nadzieje ze mnie nie zapomnialyscie przez ten czas:)

Nie dam rady nadrobic chyba...wiec jakby ktos mogl jakies najwazniejsze rzeczy w skrocie strescic to bylabym wdzieczna.

w sumie to była majówka, to dużo sie nie działo,dziewczyny głównie grilowały, a my byliśmy na weselu.
a co sie stało, że neta nie było? ostatnio sie zastawiałam co jest, że sie nie odzywasz. fajnie, że wróciłyście:)

znajdz chwile ktoregos dnia i poczytaj samam za duzo do pisania naprawde.....
troche sie afera zrobila..a czytajac skroty mozna cos pominac i znow beda jaja...

w sumie to była majówka, to dużo sie nie działo,dziewczyny głównie grilowały, a my byliśmy na weselu.
a co sie stało, że neta nie było? ostatnio sie zastawiałam co jest, że sie nie odzywasz. fajnie, że wróciłyście:)

Zepsul nam sie modem. Zadzwonilismy do firmy od ktorej mamy neta i to byl czwartek...powiedzieli ze inzynier przyjdzie w poniedzialek i przywiezie nowy modem, ale ze w poniedzialek nam nie pasowalo bo D mial wolne w pracy i obiecal mi zaupy urodzinowe(urodziny byly w piatek ale on pracowal wtedy po poludniu) i natepny wolny termin inzyniera byl na srode. To czekanie bylo okropne no ale na szczescie juz wszystko dziala!!!

reklama
Do góry