Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam się u nas też paskudnie jaskółki wróciły i za oknem wrzeszczą, no i moje okno już jest udekorowane jak będzie cieplej to je umyję, nie miałam serca zdejmować gniazda wolę to okno myć.;-)
Hehe no co Ty powieszkarnitynka, u mnie też pogoda do bani![]()
czesc dziewczynki
dawno mnie nie byloale czasu braklo...musze sie pochwalic ze od soboty Antoś dostaje zupki i wcina jak szalony
najbardziej smakuje mu jarzynowa
Myslalam ze przy pierwszym jedzeniu bedzie grymasil,wyrzpluwal,ale nic podobnego nas nie spotkalo
maly jadl i caly czas sie oblizywal
Dalam tez soczek marchwiowy,ktory rowniez smakowal,a po winogronkowym dostal chyba lekkiego uczulenia bo male chrosteczki powychodzily.
Dziewczyny a ile moge dawac mu juz zupki? bo na razie daje pol sloiczka i dodaje wody,ale nie wiem czy to ilosc wystarczajaca dla niego.niby nie placze jak zje wszystko ale widac ze ochote mial by jeszczeile wy dajecie swoim pociechom?
Piotrusi od nas tez najlepsze życzenia z okazji 5 miesięcy![]()
DziękujemyPiotrusiu najlepszego!!!
My jutro świętujemy
martuś, zmieniłaś avatarek i nie mogę cię poznać![]()

J ana razie ze słoiczków daję;-) poczekam aż na targach pojawią się świeże tegoroczne zbioryDajecie dzieciaczkom surowe tarte jabłuszko czy raczej deserki z słoiczków?
Podejrzewam, ze mniej chemii teraz w słoiczkach niż w świeżym owocu.Dzięki KopciuszkuPiotrusiu wszystkiego najlepszego!!!
Oj biedna TY, tzrymam kciuki za Twoje zdrówko!!!!Ehhh, dzisiaj jadę na płukanie zatok antybiotykiem, zrezygnowałam z antybiotyku domięśniowego mimo, że wykupiłam ... dostałam jeszcze wziewny antybiotyk bioparox, czytałam, że działa miejscowo i nie przenika do krwiobiegu : ) jeszcze nigdy nie dostałam 3 antybiotyków jednocześnie![]()
Jak najbardziej jestem za tylko ja juz bede sama i boje sie jeszcze z malym jezdzic wiec moze bym mogla byc egoistka i blizej mojego domku sie umowimy?:karnitynka, może w przyszłym tygodniu wybierzemy się na wspólny spacer ( jesli bedzie ladniejsza pogoda)

Jak miałam 18 lat to nie byłam z J. Nigdy nie starałam się w ciążę w wieku 18 latJAK TY TO ZGUBIŁAŚ ??? KURCZĘ JA NIE MOGĘ WOGÓLE SCHUDNĄĆ PORADŹCIE MI CO ROBIĆ ;(((
GEORGINA nie mnie oceniać Twoje zachowanie ale odpowiedz mi na jedno (nie wiem może już ktos pytał, bo niestety ale mam very marudną córeczkę teraz na ząbki i nie moge zbyt często byc na forum) pytanie - otóż masz 21 lat i od dwóch lat STARASZ się zaparcie i wszysctkimi sposobami o dziecko????? przecież Ty jeszcze młodziutka jesteś .... trochę mnie to dziwi :/ bo ja mając 18 lat myślałam o zabawie szkole i wogóle, a nie za wszelka cenę być w ciąży ...myślę, że każdy zasługuje na druga szansę. Ważne, że przyznała się do błędu i wie, że to co było było głupie i nie fair w stosunku do innych, nie mozna skreslać człowieka od razu na starcie ...
Muszę się pożalić...
ja to mam pecha...jak nie dziura w zmywarce(nie wiem czy to ktos pamięta), to z płytkami coś nie tak(za dużo by pisać ale już BYŁO ok)...tak wczoraj odpadły od ściany chyba z 4 płytki
Okazało się że na ścianach leży jakieś dziadostwo..i w sumie najlepiej było zacząć od skucia tynki i położenia nowegoNo raczej jak już są prawie wszystkie płytki na miejscu to nie bedę ich zrywac...zresztą kupiliśmy inny klej i tata twierdzi że nie odpadną
W dodatku jak stawiali ściankę żeby z jednego pokoju zrobić łaxienkę i kuchnię..to ją teść krzywo postawił....no i na podłodze też w dwóch rogach trzeba było docinać takie "kliny" z kafelek
Na szczęście jest to w miejscu niezbyt widocznym..no ale ja o tym będę wiedzieć![]()