Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A czy ja robię z siebie ofiarę?Nie podoba mi się Twoje zachowanie, jak najbardziej uważam, że na sznsę zasługujesz, jak każdy człowiek, ale trzeba miec tupet zeby w tym momencie juz robić z siebie ofiarę.
Ehhh, dzisiaj jadę na płukanie zatok antybiotykiem, zrezygnowałam z antybiotyku domięśniowego mimo, że wykupiłam ... dostałam jeszcze wziewny antybiotyk bioparox, czytałam, że działa miejscowo i nie przenika do krwiobiegu : ) jeszcze nigdy nie dostałam 3 antybiotyków jednocześnie![]()
W ramach rozrywki pokazała nam masażyk języka i policzków... ale mój mąż stwierdził, że jak nie ma potrzeby to nie będziemy dziecka męczyć
Hmmm... małż stwierdził, że nadgorliwość gorsza od faszyzmu ;-)100 lat Piotrusiu!
Daniel od szczepienia ma katar, nie mogę mu go ściągnąć fridą do końca bo cały czas mu coś siedzi w środku.
parówki, majeranki, Sterimar nie pomagają![]()
Muszę się pożalić...
ja to mam pecha...jak nie dziura w zmywarce(nie wiem czy to ktos pamięta), to z płytkami coś nie tak(za dużo by pisać ale już BYŁO ok)...tak wczoraj odpadły od ściany chyba z 4 płytki
Okazało się że na ścianach leży jakieś dziadostwo..i w sumie najlepiej było zacząć od skucia tynki i położenia nowegoNo raczej jak już są prawie wszystkie płytki na miejscu to nie bedę ich zrywac...zresztą kupiliśmy inny klej i tata twierdzi że nie odpadną
W dodatku jak stawiali ściankę żeby z jednego pokoju zrobić łaxienkę i kuchnię..to ją teść krzywo postawił....no i na podłodze też w dwóch rogach trzeba było docinać takie "kliny" z kafelek
Na szczęście jest to w miejscu niezbyt widocznym..no ale ja o tym będę wiedzieć![]()
Dajecie dzieciaczkom surowe tarte jabłuszko czy raczej deserki z słoiczków?

:-( Ba! nawet spadł o 50g! nie wierzę! Lekarka kazała wciskać w niego mleczko w mniejszych ilościach, ale częściej (może tak lubi jeść po prostu), no i obiadki do bólu dawać różne, żeby to żelazo się polepszyło.Tam super jest juz w zasadzie skonczyli wszedzie przejscie i mozna smialo tam isc na spacerek sa laweczki i fajnie sie tam spacerujekartynika- może być i tak będę jechać samochodem i tak, więc nie ma problemu gdzie pojadę. Myślałam, tylko gdzie w Twojej okolicy jest miejsce na spacery i pomyślałam sobie o tym jeziorku przy derdowskiego- tak ładnie wokół niego robią- co ty na to?
Widze ze ciebie tez pech przesladujeu mnie wlasnie sie rozlecial piec od centralnego
![]()
Wyjaśniłam przed chwilą sprawę z bycia ofiarą. Nie chcę być zjechana za to, że źle gramatycznie napisałam zupełnie niechcący i większość źle mnie zrozumiała. PRZEPRASZAM.Hej,
Aniu - Wszystkiego Naj Naj Słońce. Niech Ci się wszystko w życiu układa. Życzę Ci pociechy z Majeczki i samych radosnych dni
Kala - również spóźnione życzonka.
A teraz już miło nie będzie. Wczoraj sie nie wypowiadałam na głównym ale dziś to mnie już trafia.
BRAWO.
Georgino czyż nie dostałaś szansy 10.08 na przyznanie się do wszystkiego? Może pamiętasz co mi wtedy napisałaś jak poruszyłam na zamkniętym Twoją Ktosiową sprawę. Dlaczego teraz taka dziewczyna jak Mea (uczciwa od samego początku) miałaby zaprzestać pisania przez Ciebie. Od kiedy Ty jesteś tu ofiarą? Nessi dobrze napisała.
Było Ci na rękę że zniknęłam z forum ale niestety wróciłam. Może nie mam takiej siły przebicia jak Ty ale już cicho siedzieć nie będę.