Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzieci? Nie przysposobiałam sobie zdjęć dzieci.A powiedz mi bo mnie to niezmiernie ciekawi ...........
Jakie to uczucie komplementować samą siebie z innego konta ? (może jesteś ładna, ale ładne puste opakowanie zawartości nie czyni)
Czy tutaj na grudniówkach też masz lewe konto które się za Tobą wstawi w razie potrzeby ?
Jak można kopiować zdjęcia cudzych dzieci i przysposabiać jako swoje ? czy wiesz, że to jest karalne ?
Powiem jedno : Nie masz wstydu....
Z mojej strony EOT, szkoda mi nerw na Twoje dziwne tłumaczenia .......
Ja przekreślam, mnie w internecie taka znajomość potrzebna nie jest ......
ojej
jedz Alanku bo nie będziesz miał siły do dalszego brojenia! przecież karuzela i mata czekają!
Dziękujemy
Hmmm naprawde dziwne ze nie przybrał, mam nadzieję, ze złapie lepszy apetyt!!!
No my też marnie z wagą ostatnio więc trzymam kciuki, żeby było lepiej. No i smacznego mięska!:>
A ja wczoraj zgłupiałam totalnie i nie wiedziałam co mam robić. Otóż mały był tak zmęczony, że nie mógł zasnąć (chyba pierwszy raz w historii nie mógł usnąc wieczorem) i się potwornie poryczał. W końcu usnął, ale potem przez prawie 2 godziny jeszcze tak chlipał, wiecie takie szybkie oddechy mocne brał. Masakra, nie miałam pojęcia jak mu pomóc... w końcu sam przestał, ale już się bałam, ze tak całą noc będzie![]()

)
Dzięki dziewczyny
Zjadł więcej, ale i tak sporo część wylądowała na ciuszkach :-(
Później spróbuję mu dać słoiczek mięsny...kupiłam mu też ciasteczka z HippaMoże zasmakuje w nich hehe
I pietruchę nabyłam w warzywniaku (hehe ksywa T)
Nie wiem dlaczego spadł na wadze ;/ martwi mnie to ;/
No nie, ale tak na nią furknęłyście jakby komuś krzywdę zrobiła!