reklama

Grudzień 2009

reklama
O Matko, nie było mnie pół dnia ale nadrobiłam. I wiecie co psychicznie jestem wykończona. Mam nadzieję że pewien temat już zamknięty.
Daffi - mam nadzieję że jednak cofniesz swoją decyzje o usunięciu konta.
Przepraszam ale czytając wszystko mi się totalnie pokręciło więc nie ustosunkuje sie do niczyich postów.
Ale wszystkiego naj naj dla dzisiejszych 4 i 5 miesięczniaków.

mój synus właśnie zasnął, ale przed tym zrobił dziwna kupke taka żółta galarete..z 3 kropeczkami(może nie kropeczkami tylko takimi włókienkami? nie wiem czy wiecie o co mi chodzi) krwi. troche mnie to zmartwiło, no ale zobaczymy co będzie dalej. zachowuje sie normalnie. ja zjadłam wczoraj 6 ogórów małosolnych, nie mogłam sie opanować, więc to może po tym?

mój synus właśnie zasnął, ale przed tym zrobił dziwna kupke taka żółta galarete..z 3 kropeczkami(może nie kropeczkami tylko takimi włókienkami? nie wiem czy wiecie o co mi chodzi) krwi. troche mnie to zmartwiło, no ale zobaczymy co będzie dalej. zachowuje sie normalnie. ja zjadłam wczoraj 6 ogórów małosolnych, nie mogłam sie opanować, więc to może po tym?

Całkiem mozliwe moja koleżanka karmi i zjadła śledzia i kupa była podobna jak twojego synka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry