W
wika_20
Gość
A ja szukam ubranko do chrztu... w koncu to za 4 tyg .... jakjabym chciala eby bylo juz po
nie lubie takich imprez....
nie lubie takich imprez....Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie lubie takich imprez....Moj maly to ciagle sie przewala na brzuch w nieodpowiednim momencie bo zawsze mu sie zachce po jedzeniu i wtedy uleje bo sie gimnastukuje za bardzo a jak mu przeszkadzam to sie wkurza![]()
A kiedy macie chrzciny bo chyba przegapilam . My 29 maja .A ja szukam ubranko do chrztu... w koncu to za 4 tyg .... jakjabym chciala eby bylo juz ponie lubie takich imprez....
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-...chy-troche-bardziej-intymne-40057/index3.html - to taki moj podstep ...Kurde Emwu to dopiero byla zdrada jakis hardcore ale niestety takie sytuacje chociaz nie mieszcza mi sie w glowie to sie zdarzaja.....wazne ze teraz jestes szczesliwa![]()
No to sie ciesze:-):-):-)takie ladne oczka wiec musialy wyzdrowiec;-)teraz jeszcze niech znikna te pierunskie chrosteczki,wysypki i ci go poderwie![]()

Ja to mam cichą nadzieję, że Patryś na mnie kiedyś zwróci uwagę , ja już nawet na ławie w dużym pokoju wyryłam serduszko z jego imieniem ;-)ahahahhahahahahahahhahahaidę od Was bo mi przepona od śmiechu zdezerteruje
Jeśli chodzi o woreczek hmm ....... musimy wymyślić dla Alusia coś wytrzymalszegoNo tak ......... co to dla Niego taki worek jak on rozwala już maty i karuzele!
Z tym czytaniem to się uśmiałam ale przyznam szczerze, że ja równiez kiedyś tak zaciekle czytałam, że tylko -> siusiu (coś innego nie, bo szkoda mi czasu było), kawałek chleba na szybko i dawaj do wyra z książką
W żarcie chodziło :
Mówiłaś, że robisz bleeee, na co ja żebyś się jeszcze nie śpieszyła z nowym dzidziusiem bo musisz pierworodnego wpierw odchować![]()

dzidziusia nie bedzie
!!!
i robie u tesciowej w domu 
A ja szukam ubranko do chrztu... w koncu to za 4 tyg .... jakjabym chciala eby bylo juz ponie lubie takich imprez....