Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
boshe my jutro szczepienie..tak to przezywam ze szok!
w ogole nadal nie mam dostepu do zamknietych.. niby mialo juz dzialac a tu dalej nic...:-(

Mika fuga nazywa się Mira
Tata już dużo fugował i z taką się nie spotkał więc MAM NADZIEJĘ że to jednak ta fuga jest zła a nie że płytki źle leżą na tej płycie![]()
spoko Daffi przeżyjemy!!!!
Dobrze, że T będzie, to mi pomoże zagadywać Alka na szczepieniu ;-)
Laski ja padam na ryjek...ta pogoda mnie dobija coś...nic tylko kolderka i TVjuż na zapas - dobrej nocki - jakby mi się oko przymknęło
![]()
Mika Tomek z tym zasypianiem po kąpieli miał przez pierwsze dwa miesiące życia
Myślałam że się wykończę..ale na szczęście mu przeszło
I muszę pochwalić moje dziecko bo dziś był super grzeczny..bo przesał pół dnia2x po 2 h i jeszcze 1 h
Ciekawe jak noc przespi
My remontu ciąg dalszy..ale są postępy;-) Kabina już stoi..i w sumie szłoby wszystko już ustawić ale niestetu musimy wydrapać fugę i kupić inną..bo dalej pęka i się kruszy50 zł wywalone
Wojtysiowa miło że jesteś:-)

nie jestem w stanie więcej nadrobić bo musze pisać prace.....
kiedyś was doczytam wreszcie ;-)
nie piszcie za dużo, żebym mogła być w miare na bieżącomimo że zaglądam kilka razy dziennie to nie moge was dogonić od wczoraj hihihi ;-)
a
a nie jesz przypadkiem czegoś co może uczulić? masła, jajek, mleka, serków homogeniz. i jogurtów.. śmietany? nawet w niewielkich ilościach dodanych do jakichś przetworów.. może warto kupić jakiś konkretny emolient i smarować tą twarzyczke żeby poprawiła się? ja bym na twoim miejscu wycofała całkowicie jakiekolwiek jedzenie i niech dziecko będzie na samym mleku. Jeśli nadal będzie wysypka to winy bym szukała gdzieś indziej.. nawet w twoim mlekuna początek wycofaj tą marchew i wszystko inne jeśli coś jeszcze dostaje i poobserwuj kilka dni. No i kup np krem Emolium specjalny i smaruj tą buźke
a potem pogadamy co dalej jak nie będzie poprawy ;-)
wycofać i ponownie spróbować wprowadzić po kilku tygodniach ;-)