madziarena
Mamusia Amelki
DZIEWCZYNY potrzebuję pilnie wiersz o książce dla mojego bratanka do szkoły, musi sam wymyśleć teraz mu się przypomniało, że ma na jutro
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
DZIEWCZYNY potrzebuję pilnie wiersz o książce dla mojego bratanka do szkoły, musi sam wymyśleć teraz mu się przypomniało, że ma na jutro
witamA moja Ala znów zaczyna swoje wieczorne płacze...Jakoś nie mam na to sposobu![]()

no dziewczyny podpowiedzcie cos kolezance,kazda po troszku i bedzie wierszyk murowany

o niestety w tym nie pomogeDZIEWCZYNY potrzebuję pilnie wiersz o książce dla mojego bratanka do szkoły, musi sam wymyśleć teraz mu się przypomniało, że ma na jutro