Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tylko ponoć nadmiar też niedobrze... moja mama mówi, ze z d3 trzeba straaaasznie uważać... cokolwiek to znaczy.
Dokładnie, ja chyba nawet czytałam, że nadmiar jest gorszy. My mamy brać teraz przez 10 dni potrójną dawkę. Kurcze, jak myślicie kto się na tym lepiej zna, pediatra czy ortopeda?
Acha:-)ja myslalam ze mu zakladasz zeby mu zimno nie byloA zakładam zakładam, na czas po kąpieli i czas karmienia , przed snem zdejmuję : )
A już tłumacze czemu
Dlatego, że ja mu smaruję główkę kremami dla atopikówlepiej jak się wytłuści czapa niż wszystko dookoła : )

Dokładnie, ja chyba nawet czytałam, że nadmiar jest gorszy. My mamy brać teraz przez 10 dni potrójną dawkę. Kurcze, jak myślicie kto się na tym lepiej zna, pediatra czy ortopeda?
i lepiej to sprawdzic zeby nie bylo tak jak Asia pisala
tez miala problem ze ztarszym synem
ja daje cebion multi po 4 kropelki
dzis pediatra sprawdzala i nic nie mowila wiec chyba jest ok
bo to ma wplyw na krzywizne
boze wspojczuje, rzeczywiscie przy tym moje gorzkie zale to pikus,dziekuje za kciuki,
moze to glupie ale jestem w stanie kupic nebulizator (sprzet do inhalowania0 i kurowac go w domu zeby tylko nie do szpittala, ktora z Was pisala ze kupila ten sprzet? bo juz nie pamietam..:/
a wec tak ktos bnapisal ze plesniawki w porownaniu z ciemieniucha to nic takiego.. moje zdanie na ten temat jest ciut inne bo ciemieniucha nie boli ani nic a plesniawki wrecz przeciwnie.. meczymy sie z podawaniem jedzenia bo mala nie chce...
pani doktro stwierdzila ze bradzo delikatna jest Julka no i szybko zaatakowalo.. wczoraj ani sladu a dzis juz tyle! dostalismy gencjane i nystatyne! caly buziak julki jest fioletowy i moj palec... czym to zmyc blagam bo ja do sklepu z takimi paluchami nie pojde!
[/url]
Hej kochane!
Nareszcie znalazlam chwile zeby wpasc do Was)) Niestety nie dam rady nadrobic, bo padam juz na pyszczek, ale wierze, ze u Was wszystko dobrze!?! Gdyby ktoras mogla strescic co tam u Was bede zobowiazana
No i jak tam u Anki???
U nas jest ok, dziewczyny odchortowaly co prawda ostatnio zapalenie pluc(2 tyg w szpitalu), ale juz jest dobrze. Rosna i dokuczaja. Wypelniaja mi 150% mojego dnia i sama dla siebie nawet czasu nie znajduje, Ale jeszcze 4 tyg i przeprowadzamy sie do kielc, blisko mojej mamy to bede miala pomocTeraz niestety nie mam. Mimo, ze tesciowa na dole i slyszy, ze dziwczyny placza czy cos to nie przyjdzie i nie pomoze. A jak juz u nas jest i one tylko zaczna marudzic to sie zmywa w sekundzie;/ Ehhh nie ma to jak pomoc...
Ale daje sobie rade sama od poczatku to i teraz sobie dam
Sciskam Was mocno, ograomne buziole i tesknie za Wami:*:*:*:*:*:*:*:*:*
.
Patrzę a tam białe kulki w żółtej kupie i masa śluzu!!!!

:-