reklama

Grudzień 2009

u nas zasypianie trwa ok 5-10minut:-) klade po kaszuni malego do lozeczka i chwile pogada do zabawek po czym nastaje cisza i maly spi:-D
wczoraj to nawet poszlam z mezem na dlugi spacer wieczorny i przyszlismy sobie dopiero ok23ej och jak za czasow panienskich bylo:-D
u mnie tez zasypianie trwalo ok 5 min ale jak przyszly te upaly to sie zmienilo:(
a tak to zawsze punkt 20 i Alus spal.

reklama
Dziewczyny u Was dalej takie upaly?
u mnie dalej masakra:(

u mnie w tej chwili jest 30 stopni w pokoju i nie da się tego nawet wywietrzyć bo na dworze jest nie lepiej... ja już mam dość tych upałów
a020.gif
a020.gif

z mężem po raz pierwszy jedliśmy szczawiową, ale moja mama zachwalała, polecała i się skusiłam:P
moj maz zas powiedzial mi 1szym razem ze on zadnego zielska nie ebdzie jadl ale jednak je i nie marudzi iwec musi byc dobra!

ja też hmmmm... z jajem na twardo
ja tez z jajem na twardo ale te rozlane tez lubie.

Kurde Daffi ale fajny ten stroj czegos takiego wlasnie szukam od zawsze nosze taki 2 -czesciowy ale gora w formie koszulki tyle ze obcislej bo moja skora po tym ile schudlam nigdy nie bedzie sie nadawala do bikini a tu jeszcze luzna wypas:)
heheh super ze pomoglam ci jakas wizje rzucic dla mnie przyadlby sie ze spodenkami:P

Ulenka ja robie szczawiowa zwyczajnie.... gotuje miesko z warzywkami pokrojonymi w kostke, wiadomo marche, pietruszka korzen, seler, por do tego wrzucam z 2 niewielkie ziela angieslkie.... dodaje ziemniaki w kostke pokrojone i pozniej obmyty dokladnie szczaw i to sie gotuje razem... jak juz sie liscie szczawiu zmiekna wrzucam ugotowane na twardo jajka pokrojone na kawalki zazwyczaj dziele jajko na 8 czesci i na samym koncu wrzucam.. wiadomo kostke rosolowa wrzucam i doprawiam do smaku....
na koncu nalewam niewielka ilosc smietany takiej do zupy co by ta zupa nie byla przezroczysta.:) i to wszystko :)

A u nas kiepska noc! miska caly czas kaszle i przy tym budzi sie z placzem...
dobrze ze sie ochlodzilo!
przy uchylonym oknie lepiej bedzie jej sie oddychac i w ogole spac.

Powiem Ci że trójki to akurat na samym końcu wychodzą więc musiałby Alus byc wyjatkiem;-) No a wyjatki sie zdażają;-)
Moga to być dwójki, Piotrkowi jak wychodziły jedynki to miał popuchniete dziąsła na miejscu dwojek,a moja mama taka zdziwiona była, że mu dwójki najpierw wychodzą:tak: a wyszły jedynki;-)

Heh Aleks ma spuchnięte przy dwójkach okropnie i myślę, że to jednak dwójki dolne bo ma już takie jakby ranki tam....
A tak wogóle to się witam. Jestem taka skołowana, że szok. Mamie nie spodobało się mieszkanie, które mieliśmy wynająć i Artur będzie zrywał umowę bo mama daję nam kasę na inne większe i wogóle w stanie takim, że tylko podłogę umyć i się wprowadzać z meblami. Nikt tam nie mieszkał po remoncie. 65 metrów dwa pokoje, kuchnie, ubikacja, łazienka, dwa korytarze i własny duży ogród. Byłam zła, że mama tak się wtrąca ale jestem wdzięczna bo to jest wielkie i baaardzo komfortowe ale odstępne też wielkie 7000zł.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry