fikusek1988
Mama Alanka:)
hehe a ja mialam termin na listopadHa ha Mexi..my właściwie z listopada....ale w życiu nas stąd nie wykurzycie
Termin był na grudzień więc jest grudniowy maluszek
Data urodzin się nie liczy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hehe a ja mialam termin na listopadHa ha Mexi..my właściwie z listopada....ale w życiu nas stąd nie wykurzycie
Ha ha Mexi..my właściwie z listopada....ale w życiu nas stąd nie wykurzycie
Hehe ja nikogo nie wyganiam ;-). Ja iałam termin na styczeń, a wyszedł grudzień :-). ale od początku miałam przeczucie, że będzie grudzień.
moj zaczal sie obracac jak mial ok 4 mies,teraz w lozeczku staje juzco do przelrecania sie dzieci... moja mala z brzuszka na plecy czasem sie przekreci ale nie szaleje jeszcze tak jak wasze.... a z plecow na brzuch moze ze 2 razy jej sie udalo.. czasem zaczynam sie martwic ze troszke za malo sie obraca.. ale moze takie jej tepo rozwoju,,, bezzebni nadal jestesmy/..
aga 6671dziekuje/... imprezka byla fajna a nawet baaardzo fajna... do mamy zadzwonilam 2 razy... pozniej moj J dzwonil... bo ja troszke sie zakrecilam... taka ze mnie alkoholiczka ze po 2 drinkach bylam gotowa
tak to jest jak sie nie trenuje.........."
![]()
co do przelrecania sie dzieci... moja mala z brzuszka na plecy czasem sie przekreci ale nie szaleje jeszcze tak jak wasze.... a z plecow na brzuch moze ze 2 razy jej sie udalo.. czasem zaczynam sie martwic ze troszke za malo sie obraca.. ale moze takie jej tepo rozwoju,,, bezzebni nadal jestesmy/..
aga 6671dziekuje/... imprezka byla fajna a nawet baaardzo fajna... do mamy zadzwonilam 2 razy... pozniej moj J dzwonil... bo ja troszke sie zakrecilam... taka ze mnie alkoholiczka ze po 2 drinkach bylam gotowa
tak to jest jak sie nie trenuje.........."
![]()
ja jeszcze nic nie piłam z % od stycznia zeszłego roku.. az sie boję jak wypije jaką bede miała słabą głowe;-)To super
A piciem sie nie przejmuj..ja wypiję pół lampki wina i przez godzine mam super humor![]()
ja ostatni raz wypiłam chyba ze 2 piwa w kwietniu jak żem jeszcze o ciąży nei wiedziała.. dokladnie w poniedzialek wielkanocny to bylo..ja jeszcze nic nie piłam z % od stycznia zeszłego roku.. az sie boję jak wypije jaką bede miała słabą głowe;-)