Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ide spac... bede miala jutro pewnie co poczytac.
Dobranoc
dobranoc.Kopciszku jest nas tu pare i możliwe są przeoczenia...jak ja bym takimi rzeczami sie przejmowała to już dawno na forum bym nie była ...i powiem Ci ,że mi do tej pory jest bardzo bardzo przykro jak w ciąży dyskutowałyśmy o porodach i zostałam w pewnym momencie bardzo bardzo mocno wyśmiana wrecz jak pisałam, ze panicznie boje sie porodu/ ewentualnych komplikacji itd itp :-(.. uczciwie jako jedna z niewielu mowilam ,ze chce cesarke a zostałą za to zjechana...było mi bardzo źle wtedy ,bo na prawde miałam/ mam jakąś fobie na tym punkcie ...a tammmm nawet nie chce mi sie o tym pisać już...ELIZA moze i nie maja czasu ale kiedy napisalam ze Patryk jest chory Agnieszce i zapewne inne laski tez to czytaly a potem czytam ze zadna nie pyta o zdrowie Patryka a o Tomka owszem...wiec widac ze nie interesowalo to nikogo![]()
ja ostanio wchodze raz w tygodniu,wiec nawet nie doczytałam...mysle ,ze wiele dziewczyn jest raz na jakis czas i pewne rzeczy umykaja/ sa nieaktualne albonie wiem co...ja tam na bierzaco sledze NK i ogladam nowe zdjecia ,ktore mowia czesto wiecej niz 30 postow na forumAle to własnie tam pisałam ze Patryk jest chory...

Miał jakieś szczepienie?szkoda, że tak sie tu dzieję..
no nic, ja idę spać.
dziś dałam młodemu pierwszy raz czopka..vibrucol..zasnał koło 22.30 a juz raz sie obudził, nie wiem co jest
dodam, że w dzień spał 15 minut..
00:01 kolejna pobudnaNessi łącze się z toba ws bólu i cierpieniu kochana!!