reklama

Grudzień 2009

Jak się wylogowałam i zalogowałam drugi raz to tylko wyskoczyło
Nie zaakceptowałaś wszystkich zgód koniecznych do prawidłowego świadczenia na Twoją rzecz usługi serwisu oraz usług w ramach serwisu, co jest równoznaczne z rozwiązaniem umowy z ważnych powodów. Możesz cofnąć swoją decyzję w wyznaczonym terminie 30 dni. Zaakceptuj wszystkie zapisy.

No tak ja mam dokladnie to samo a to dlatego ze nie zgodzilam sie na pewne glupie warunki...

reklama
Moze nie bedzie tak zle. Najgorsze to sie przyzwyczaic do nowej sytuacji a pozniej bedzie juz tylko lepiej.

Dokładnie- ale to kwestia pewnie kilku dni. Choć pewnie cały czas będę myśleć, co tam z małą.

współczuję kochana! ale czasem zazdroszczę Wam tej odskoczni:)

a ja czasem chciałabym komuś na 2 godzinki odsprzedać młodego:) wykapać się bez stresu i posprzątać:) moim zdaniem taka rozłąka jest zdrowa (choć nie łatwa:) ) jak się wraca to ma sie więcej takiej energii:)

No ja się właśnie z tego cieszę- z tek odskoczni- bo to tylko na pół etatu wracam + przerwa na karmienie, więc nie będzie mnie tylko 3,5 h ale to sporo, żeby od małej trochę odpocząć ;-). I powiem wam, że ja od początku chętnie ją zostawiałam po opieką mamy, taty albo mężusia. Bo nie powiem- trochę brakuje takich chwil tylko dla siebie.

U nas mierzą klatkę piersiowa, wzrost, główkę i ważą.

U nas na ogół tylko ważą- a żeby zmierzyć, to sama się muszę upomnieć. Główki i klatki chyba nigdy nie mierzyli- tylko po urodzeniu. Właśnie jestem ciekawa, ile mysia wazy i mierzy- jutro się okaże. Ale ostatnio sama ją mierzyłam i wyszło mi ok. 68 cm. Co do wagi to podejrzewam jakieś 7,5 kg.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry