magda85-gdańsk
Fanka BB :)
ja tez uzywam czopkow z paracetamolujak mial trzydniowke to dawalam i nie marudzil,spal ladnie.
dałam wczoraj vibrucol, dziś nurofen
doszłam do wniosku, że może mu moje mleko nie wystarcza
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja tez uzywam czopkow z paracetamolujak mial trzydniowke to dawalam i nie marudzil,spal ladnie.
dałam wczoraj vibrucol, dziś nurofen
doszłam do wniosku, że może mu moje mleko nie wystarcza
Główkę i klatkę piersiową to u nas obowiązkowo mierzą.U nas mierzą klatkę piersiowa, wzrost, główkę i ważą.

u nas tak samoGłówkę i klatkę piersiową to u nas obowiązkowo mierzą.
o kurcze.. biedna wystraszona Juleczka. Pewnie szybko zapomniDziewczyny co nas dzis strasznego spotkalo!
otoz musimy pozegnac sie z lezaczkiem!
julka lezala w nim a ja gralam w gre i w pewnym momnecie slysze tylko trzask i placz!
musiala usiasc na lezaku a ma manie przechylania sie i lapania za snzureczki jakie wisza i chyba zbyt mocno sie przechylila bo spadla razem z lezaczkiem... normalnie nakryl ja! z tego wsyztskiego nie wiedzialam jak ja pozbierac i uspokoic... guza poki co nie ma byl tylko czerwony slad... teraz poszla spac ale nie moglam jej uspokoic.
Ah.. u nas niewiele dziś brakowało żeby Martynka z kanapy spadła;/ NON STOP przewroty robi, z plecków na brzuszek. Normalnie, ależ ruchliwe dzieckobiedna Julcia
a moja tez dzis miała wypadek
dawałam jej kaszke w foteliku oczywiscie zjadła 5 łyzek i najedzona
to odpusciłam
a ta chwila moment obrociła sie tyłem staneła na nogach bo ostanio tak staje i "podskoczyła "
i wyladowała na dywanie wystrachała sie niesamowicie i oczywiscie płacz ale jak ja sie zaczeła smiac to i ona w smiech
coraz czesciej beda sie zdarzac takie wypadki o zgrozo![]()