Marzka283
synek Michaś
Myslę że miałaby bo Michał miał na rączkach pojedyncze krostki i na nóżkach i na dekoldzie.poza tym czy nie jest tak,że jesli byłoby to uczulenie na jakiś pokarm stały to nie miałaby też na innych częsciach ciała?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Myslę że miałaby bo Michał miał na rączkach pojedyncze krostki i na nóżkach i na dekoldzie.poza tym czy nie jest tak,że jesli byłoby to uczulenie na jakiś pokarm stały to nie miałaby też na innych częsciach ciała?
Wiem kochana,że ciężko ale zupełnie nie wiem co robic.Fenix, w sumie ciężko coś doradzić bo nie wiadomo jakiego pochodzenia są te krosteczki
A mają taką białą końcóweczkę te pryszczyki - zazwyczaj tak wyglądają potówki;-)
Wiem kochana,że ciężko ale zupełnie nie wiem co robic.
do lekarza dopiero w następny poniedziałek idziemy,a pewnie i tak mnie pielęgniarka wyśmieje,tak samo jak przyszłam ze zrostami po szczepionce.
Teraz przygasły.
Śpi cała odkryta,jest jej chłodniej i przygasły.
Rano końcówki byly jeszcze białe a teraz już przygasają.
To chyba od przegrzania jednak :-(
ale jak mam temu zaradzic :-( okna pootwierane,mała siedzi w samym body,co jeszcze mogę zrobic.
przeciez nie zrobie przeciągu w domu,bo teraz jak ząbkuje to osłabiona jest i jeszcze mi się naprawdę rozchoruje.
Mexi to na to wyglada żeby dzieciątko kłaść często na brzuszku, mój średnio to lubi ale staram się go zabawiać żeby trochę poleżał, zaraz jak go kładę to zaczyna kaszleć (nie wiem czy specjalnie?) a ślini się strasznie.
dzieki poszukam,mam nadzieje,ze znajde.fenix jaki mialas wczesniej nick bo nie kojarze cie.
co do krostek to ja kapalam mala w oilatum....
pozniej smarowalam bepantenem... a pozneij pszeszlam na krem Nivea S.O.S z lipidami omega 6 i maslem shea... rewelacyjny i jak mi sie skonczyl kupilam zastepczo Pentacrem w aptece bo nie bylo tego S.O.S i poki co jest super. jak cos wychodzi smaruje i znika.
wiesz tutaj w Irlandii trochę inaczej do wszystkiego podchodzą,dlatego napisałam,ze pewnie mnie wysmieje,bo tak było tamtym razem.Moja tez ma takie krosteczki myśle ,że to potówki .Nie zastanawiaj się czy Cie wyśmieje bo masz prawo nie wiedzieć i się pytać a oni są po to żeby nam doradzać i rozwiewać nasze wątpliwości.
hichotka![]()
miłoTo już kojarzę :-).