Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
OGLASZAM WSzeM I WOBEC!!!!!
Mamy KŁA !!!!! LEWA DOLNA JEDYNKA OD RANA NA WYLOCIE SIĘ SUSZY !!
WYSTUKALAM Z RANCA LYZECZKA !!! A żeby sie upewnic wepchalam palucha i mi go skasowal !!! WIEC mamy pieknego bialego i bardzooooo ostrego zebola!!! WKONCU!
Tak wiec poznalam powod 2 tygodniowego wstawania w nocy i placzu przez sen!!!!!
BRODY DO GRYZIENIA TO JA JUZ MU NIE DAM !!!!!!!!!!!!!!!!
Myslalam ze to dulzej potrwa ,bo tak naprawde dopiero wczoraj zdalam sobie sprawe ze idzie mu ta jedynka i jeszcze pisalam ze pewnie potrwa przebijanie kilka dni a tu prosze dzisiaj SURPRISE
No jestem dumna![]()
o jak mnie wkurzaja te luzne dekolty!!Daniel też nosi już 80-86, tyle że on jest długi, bodziaki musi mieć na 86 bo go cisną w jajeczkach, spodenki niektóre ma jeszcze na 74, bluzeczki też. największy problem z body, bo te większe, na styk na długość, mają za duże "dekolty"![]()

z tymi rozmiarami to roznie bywa....;-)Wiesz rozm. 86 niby przeznaczony jest dla dzieci ok roczku;-)
hehe, u nas to samo wszyscy mowia ze olek wyglada na starszego!ostatnio była u nas szwagierka z chłopczykiem, którym się opiekuje. Dominik ma 10 miesięcy i jest taki sam jak mój 6-miesięczniak...
pomyslowy wozek!Heeej
My juz tez po spacerkuFajnie bylo
Pogoda extra, wymarzona na spacerek a ze mamy za domem rezerwat przyrody to mamy gdzie hasac
Ja na moj wozek narzekac nie moge...jest naprawde rewelacja a jezdze nim codziennie po roznych terenach...jedyny jego minus to to ze jest duzy i ciezki...ale mi to akurat nie przeszkadza.
Widzialam dzisiaj po raz pierwszy taka dopinke do tylu wozka gdzie starsze dziecko moze stanac jak sie zmeczy chodzeniembadzo fajna sprawa.

OGLASZAM WSzeM I WOBEC!!!!!
Mamy KŁA !!!!! LEWA DOLNA JEDYNKA OD RANA NA WYLOCIE SIĘ SUSZY !!
WYSTUKALAM Z RANCA LYZECZKA !!! A żeby sie upewnic wepchalam palucha i mi go skasowal !!! WIEC mamy pieknego bialego i bardzooooo ostrego zebola!!! WKONCU!
Tak wiec poznalam powod 2 tygodniowego wstawania w nocy i placzu przez sen!!!!!
BRODY DO GRYZIENIA TO JA JUZ MU NIE DAM !!!!!!!!!!!!!!!!
Myslalam ze to dulzej potrwa ,bo tak naprawde dopiero wczoraj zdalam sobie sprawe ze idzie mu ta jedynka i jeszcze pisalam ze pewnie potrwa przebijanie kilka dni a tu prosze dzisiaj SURPRISE
No jestem dumna![]()
to okDzięki Kasiuch, już rozmawiałam z pediatrą i wykorzystam mleczko mieszając je z dwójką.

)japo zakupach, olus na polowie zakupow spal, i byl grzeczny tylko pozniej kupa zaczela mu przeszkadzac, tu wstawiam fotki rzeczy ktore sobie kupilam (specjal for JOASIA)
(niby nic specjalnego w tych ciuszkach ale mnie sie podobaja)
hehe no nie przesadzaj, mam nadzieje ze teraz nie przytyje bo wszystko zrobi sie za male
![]()
Gratuluje wam zabka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!