fikusek1988
Mama Alanka:)
Dobry sposóbTylko że Alek i tak ma tych włosów na zmiłuj się, więc nie ma co...ale dzięki :-)
hehe za to ja skorzystam bo mojemu caly czas deba stoja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobry sposóbTylko że Alek i tak ma tych włosów na zmiłuj się, więc nie ma co...ale dzięki :-)
my rowniez sie dolaczamy do zyczen:-)Wszystkiego najlepszego Oluś
A dziękuję chociaż jedna osoba tak uważa wszyscy mówią że do męża.

zdecydowanie mama!
Dzieki serdeczneNa pewno zwroce uwage na ten rozmiar siedziska bo to dosyc istotne. Glupio byloby za jakis czas kupowac kolejny wozek. Maz by padl z wrazenia jak bym z tym wyskoczyla
A jesli chodzi o tk maxx to nawet nie wiedzialam ze Polsce tez jest. Duzo pozytywnych rzeczy slysze na jego temat ale sama wciaz mam do niego taki stosunek jak Ty sprzed zakupu torby
NieGodzine przed wieczornym myciem lepka smaruje mu oliwka i po umyciu nie sa one taki "sypkie" tylko fajnie sie ukladaj
Wyprobuj na Alusiu ;-):-)
Ja tez nie wiem o co kaman z tymi konfliktami z Marzena, czy tam Georgina, a chyba nie nadrobie![]()
Witam ciepłoCzesc Grudniowe Mamuski. Czy moglabym sie u Was rozgoscic? Mam juz jedna coreczke Julke, w wieku 4 lat, w grudniu 2009 zostalam ponownie mama, corki Oliwii. Mam 29 lat. I na imie mi Ania.