Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Masakra się tu dziejewszystkie poznikały. No naprawdę zamknięty miał być wrazie pisania intymnych rzeczy a zrobił się drugi główny a ten umiera! Co za bezsens
Witam nową mamę. Ps ja już ugotowana
zawsze byłam przeciwna zamykaniu forum,wiedziałam ze sie to tak skonczy:-(zycze udanych chrzcinU mnie goscie i przygotowania do chrzcin wiec nie mam czasu na forum ale jak sie tylko uporam to napewno bede na bierzaco;-)
ja jestem![]()
I JA SIE POD TYM PODPISUJEzawsze byłam przeciwna zamykaniu forum,wiedziałam ze sie to tak skonczy:-(
U mnie goscie i przygotowania do chrzcin wiec nie mam czasu na forum ale jak sie tylko uporam to napewno bede na bierzaco;-)
coma spi spimnie jest zawsze wszedzie pelno
dzis sie troche z rodzinka pozarlam o wychowywanie Alanka...Prtaktycznie wszytko chca robic z nim inaczej niz ja bym chciala.
A jak tam u ciebie? Malutka nie dokucza?![]()
no widziszPewnie masz rację Fikusku - do wszystkiego można się przyzwyczaić. Wiele z moich koleżanek, ma mamy, teściowe, siostry przy sobie do pomocy, a my jesteśmy sami tutaj i też się przyzwyczaiłam![]()