sylwik1987
Filipek
u nas tez.., zwariowac mozna! a zebym to ja chociaz powod znala tego jego marudzenia to bylo by juz cos
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u nas tez.., zwariowac mozna! a zebym to ja chociaz powod znala tego jego marudzenia to bylo by juz cos![]()
wszystkiego najlepszegoCzesc dziewczynki.
Dawno mnie u was nie bylo.Za chwilke w miare mozliwosci was podczytam.
U nas wszystko ok.Julencja ''wzbogacila'' sie o dwa zabki i ma juz cztery:-)No i konczy dzis 7-my miesiac...
Strasznie szybko przelecialo te 7 miesiecy...
ja tez dzis powodu nie znamna cale szczescie juz spi i mam spokoj
bo uszy mi juz wiedly
![]()
ja jak tylko dostane przelwe to kupuje to: Bębenek Interaktywny - światło+dźwięk - VIDEO (1169999735) - Aukcje internetowe Allegrotak samo u nas
dzisiaj w miare szybko zasnal wiec mam wieczorek dla siebie:0 ogolnie szukam jakiejsc fajnej zabawki dla Filipka- mozecie mi cosik polecic ?
fajne zabawki, tylko do nich to maly musialby nauczyc sie siadac..chociaz z drugiej strony moze to go zmotywuje, zeby wkoncu to zrobil :d:d:d
moja też już dostała przetwory na mleku.Dziewczyny a kiedy można zacząc dawać przetwory mleczne?
znam ten ból.Aga w końcu coś napisałaś
JA dostałam niedawno paczkę z allegro i zamiast grającego białego nocniczka z kubusiem puchatkiem dostałam czerwony z samochodami - NIEGRAJĄCY wrr...i znów akcja z wymianą albo zwracaniem...no ja mam takiego pecha ostatnio, że nie pytajcie. Ciągle coś...jak kupimy to albo uszkodzone albo inne...eh pech to pech...no i pieluszkie tetrowe kolorowe zamawiałam i też poknocili wzorki.