Kala83
Mama Julki :)
kochana jeszcze tylko jak powiesz gdzie go znalezc to bedzie suupeerrr :-) i dzieki za zaproszonko ;-)
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-grudniowe-09-f355/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
kochana jeszcze tylko jak powiesz gdzie go znalezc to bedzie suupeerrr :-) i dzieki za zaproszonko ;-)
jua też chce ja też chcęFenix, coma, lanjaa oraz kora30. Dziewczyny macie juz dostep do zamknietego. Zapraszam serdecznie do pogaduszek![]()

jua też chce ja też chcę
juz kiedys pisałam do mea o dostęp do albumu i zamknietego ale kazała czekac wiec czekam juz z 3 miesiące i pewnie o mnie zapomniała
no chyba że mnie tam nie chcecie trudno jakoś naucze sie z tym żyć:-)
;-) Nie boj zaby .
Do zobaczenia soon na zamknietym - mam nadzieje!
To sie w koncu udzielilam na glownym hihi
Fenix, coma, lanjaa oraz kora30. Dziewczyny macie juz dostep do zamknietego. Zapraszam serdecznie do pogaduszek![]()
Wieczorem zajrzę i coś więcej napiszę, bo właśnie budzi się moja gwiazdka:-)Witam się serdecznie po dłuższej nie obecności. Wyjechałam z Julką do rodziców na wieś, bo już miałam serdecznie dość miasta, upałów i całych dni spędzonych sama z dzieckiem (mój mąż pracuje do późna). Powiem Wam, że odpoczęłam, tylko tam niestety nie mam internetu. Wróciliśmy w środę i nie mogłam dojść do ładu z praniem, prasowaniem, sprzątaniem itp. Tylko Was trochę podczytywałam, ale nie miałam czasu nic napisać. Jutro znów wyjeżdżamy, ale tylko na weekend, w niedzielę wieczorem wracamy. U nas wszystko ok![]()
Ooo co za niespodziankaDziękuję bardzo
Wieczorem zajrzę i coś więcej napiszę, bo właśnie budzi się moja gwiazdka:-)
jua też chce ja też chcę
juz kiedys pisałam do mea o dostęp do albumu i zamknietego ale kazała czekac wiec czekam juz z 3 miesiące i pewnie o mnie zapomniała
no chyba że mnie tam nie chcecie trudno jakoś naucze sie z tym żyć:-)
hej kobitki
niedawno był temat o chodzikach i dzis w ; między nami rodzicami; powiedzieli że lepsze sa takie pchacze myślę że wiecie co mam na myśli no i ja takie coś mam od znajomej
zupełuie o tym zapomniałam i tak się zastanawiam czy już to Alankowi wyciągnąć czy jeszcze nie za wczeSnie
Alanek już raczkuje i podciąga się na nóżki np przy kanapie albo w łóżeczku ale nie wiem czy jest już gotowy na taką zabawkę co myslicie?
a ja na 4 do lekarza pokarze tA plamke co ma na główce zobaczymy co powie?