Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
to cieakwa lekture masz22dni?o mamuśko
![]()
a ja sobie siedze i czytam o papierologii do budowy domu![]()

piszę o tym ciągle na wątku 'roczkowym'. A Ty planujesz?Mika to musi być 'fascynujące'?
Taaa 22 dni. W tym jakieś 15 musiałam odpoczywać, bo większy wysiłek sprawiał, że skrzepy ze mnie leciały. Niemiło wspominam początki...potem były zaniki okresu (nawet półroczne), potem tabsy mi wyregulowały co nieco, potem ich nie brałam i było w miarę dobrze, a resztę znacie...ciąża.
Fikusku urządzampiszę o tym ciągle na wątku 'roczkowym'. A Ty planujesz?
ale można go uznać też jako ciasto, bo tak wygląda ;-)

Jak napisałam później nie zawsze wszystko jest regułą, a wczesniej bywa mowa, że nabiał był odstawiony a oznaki wcale nie ustępowały.wcale nie musi to oznaczać alergii na gluten, bo np u moich dwóch alergików właśnie oznacza na nabiał:-)
No a co z tym usg??Pediatra stwierdził że raczej problem jelitowy ale ja tego nie wykluczam bo jak się go rozbierze to nóżkami ściska siusiaka albo przypadek albo coś w tym jest.
Kiedy odzwyczajacie dzieciaczki od butelki ? ja właśnie myślę,czy nie zacząć podawać mleka w kubeczku ? w sumie to gabrycha pije mi ładnie ze wszystkiego ,ale skoro wychodzą jej już zębole to boje się tych smoków i butelek ..
mam!!!!! ostatnio robiłam PRZEPYSZNY TORT! no przepysznyale można go uznać też jako ciasto, bo tak wygląda ;-)
wszyscy go zachwalali i teraz na roczek też go zrobię
Tort American Beauty - Przepis
tylko on jest na małą formę, jeśli chcecie na większą to lepiej podwoić składniki![]()