• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

Ech żeby to było tylko rzucanie zabawkami:( Ale jak go wezme na ręce to tak nogami wierzga..głowę do tyły odchyli i wrzeszczy...no w szoku jestem że tak mu sie ostatnio odmieniło:( I nie wiem co z tym zrobic...Hania nie miała takich zagrań! Na razie sie nie poddaję! Uspokajam go na rekach..ale i tak nie dostaje tego czego chciał:)

Wiesz Marzka...pamietam że jak miałam strasznie bolesne okresy przed Hania to jedyne co mi pomagało oprócz tabletek to własnie lezenie na brzuchu z podkurczonymi nogami...albo bardzo gorącu okład na brzuch! Kurcze trudno mi cos doradzić bo u moich dzieci nigdy czegoś takiego nie widziałam...wiec tylko ze swoim bólem brzucha moge porównywać:(

Ostatnia edycja:
reklama
ładne Kopciuszku, ja niestety nie jestem stworzona do długich paznokci i zazdroszcze tym dziewczyną co maja taki paznokcie

Uwiez mi ja tez nie bylam:no:teraz sie czuje z nimi normalnie:tak:i mam juz zel na swoich paznokciach bo w koncu mialy mozliwosc urosnac pod tipsem.

Zapomniałam wam jeszcze napisać jedną ciekawą rzecz odnośnie tego prężenia jak kładę u rękę na pampersie na podbrzuszu to przestaje się napinać, co to może oznaczać?

Wiesz moze rzeczywiście on sie zaspokaja?

Ech żeby to było tylko rzucanie zabawkami:( Ale jak go wezme na ręce to tak nogami wierzga..głowę do tyły odchyli i wrzeszczy...no w szoku jestem że tak mu sie ostatnio odmieniło:( I nie wiem co z tym zrobic...Hania nie miała takich zagrań! Na razie sie nie poddaję! Uspokajam go na rekach..ale i tak nie dostaje tego czego chciał:)

Wiesz Marzka...pamietam że jak miałam strasznie bolesne okresy przed Hania to jedyne co mi pomagało oprócz tabletek to własnie lezenie na brzuchu z podkurczonymi nogami...albo bardzo gorącu okład na brzuch! Kurcze trudno mi cos doradzić bo u moich dzieci nigdy czegoś takiego nie widziałam...wiec tylko ze swoim bólem brzucha moge porównywać:(

podobnie jak masz z Tomkiem moja mama miała z moją siostra waliła głowa jak zła, ale przeszło jej to samo ale charakterek jej został;

ja tez przy bolesnym okresie kladlam sobie na brzuch coś ciepłego;

witam sie po długim weekendzie :)
zaraz bede nadrabiac co u Was i dzieciaczków a tylko pochwalę sie ze Stas zaliczył kolejny skok rozwojowy i zaczał chodzic :-)wczesniej chodził dookoła stołu a teraz juz sam sie puszcza i robi ok 3 m, bardzo sie cieszę

super gratulacje :)

Kopciuszku
fajne pazury :-)
Marta chyba nic nowego nie napiszę, żeby przemyć solą fiz. i rumiankiem ;-)

Ja też wstałam o 7, ale dałam mleka i spał do 8.30 ale dałam dyda i jakoś tak do 10 zleciało :szok: :-D

Kurde w tym tygodniu będę się nudzić - T ma popołudniówki :-D

reklama
a mi sie sprzedal tako jumper w komisie:D alez jestem szczesliwa:) wbede mogla alanowi kupic wieksza spacerowke na zime z duzymi kolami bo ta moja parasolka to ciezka by byla na zime,tzn ciezko by sie jechalo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry