Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Marta nie strasz mnie tym charakterkiemA do tej pory to było takie spokojne dziecko
Hi hi ale może to tylko od zebów
![]()
a mi sie sprzedal tako jumper w komisiealez jestem szczesliwa
wbede mogla alanowi kupic wieksza spacerowke na zime z duzymi kolami bo ta moja parasolka to ciezka by byla na zime,tzn ciezko by sie jechalo.
Luuuzna to będziemy się nudzić razem bo A ma nocki i pół dnia jak zwykle przespi![]()
a mi sie sprzedal tako jumper w komisiealez jestem szczesliwa
wbede mogla alanowi kupic wieksza spacerowke na zime z duzymi kolami bo ta moja parasolka to ciezka by byla na zime,tzn ciezko by sie jechalo.
Jak najbardziej może być od jabłek-ja kilka lat nie jadałam wcale-bo miałam po nich włąśnie niezłe przeboje i okropne wzdęcia.kurcze mi ostatnio tez zoladeczek szwankuje nie wiem tylko czemu...chyba czas zastosowac zdrowa dietke...ostatnio zaczelam jesc jablka moz e to od nich??
ja juz pomalowanajeszcze klaczyny trzeba wyprostwac i w cos sie przyodziac tylko nie wiem w co
![]()
i ja chętnie dowiem się opinię pediatry...Aż szkoda,że nie ma już tej specjalizacji......Będzie ogólny lekarz tylko....Mamo Stacha jest co nadrabiać nie;-):-)
A o butki dopytaj sie...z checią dowiem sie co o tym sądzi kolejny specjalista...ale mam nadzieje że poleci na bosaka
Ech ale ja mam takiego nerwa jak A daje się nabrać na wymuszony płacz od Hani
I czego ją uczy? Że 9 razy jej nie pozwoli ale za 10 razem jakz zapłacze to dostanie to co chce![]()
ładne Kopciuszku, ja niestety nie jestem stworzona do długich paznokci i zazdroszcze tym dziewczyną co maja taki paznokcie
Może Wojtusiowi było za gorąco??U nmas właśnie tak reaguje Julecki,,,no i oczywiście zębole też....Zwylke przechodzi jak daję się napić i standardowo jescze zmieniam Mu pieluchę zanim i ja zapadnę w ramiona Morfeusza....Inaczej do rana by pływałmatko, wojtek przechodzi sam siebiewstawałam do niego co 15 minut w nocy!!! wkońcu o 4 rano go wzięłam do nas do łóżka, ale nic to nie dało.. dalej budzil się co 15minut
tak jak mój Wojtek... siedzi sobie i nagle chlust i zgięty w pół a łeb pod wodąi po paru sekundach podnosi tą głowe z wielkim uśmiechem i zaciesza :sok: a za chwilę znowu łeb pod wodą
ja to nawet nie byłabym wypić dwoch piw :-) w sensie wypić, że wypić, bo wszelki alkohol wymusza u mnie odruch wymiotny
co się ze mną stało po tych ciążach:-)