Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
trzymaj sie CherieDaffi ciesz się, że w ogóle ci je bo zawsze może być gorzej.
zaraz koniec spania pewnie, już godzina i 15 minto ja się z wami żegnam. do przeczytania za jakiś czas.
Daffi ciesz się, że w ogóle ci je bo zawsze może być gorzej.
zaraz koniec spania pewnie, już godzina i 15 minto ja się z wami żegnam. do przeczytania za jakiś czas.
no tak ale w tym wieku same mleko jesc to raczej nie bardzo i nie idzie jej przekonac. jak cos jej daje to zamyka buzie odrwaca a jak da sie wcisnac to po chwili lapkami z buzi wyciaga. i badz tu madra.....
marzka na zaparcia robilam wsyztsko i jak juz w koncu pusci i poleci wtedy kupa taka rzadka to za chwile jest to samo.
Marta witaj![]()
jak dlugo trwala u niego?Nie martw się. Ali też miał taką fazę i mu przeszło. Będzie ok
Daffi a czemu podajesz jej to mleko?
jak dlugo trwala u niego?
hmm a wiec mozecie mnie zlinczowac.. podalam je wczensiej bo i tak zmieniac bede musiala bebilon jest za drogi a ten wyjdzie cenowo tak samo ale o 250 g wiecej.
no i super. jakis dziad ktory codziennie dzwoni domofonem bym mu drzwi otworzyla obudzil mi Julke. Spala raptem 15 min!!!!!!!