luuuzna
Mama Alanka
To ja już jadę po te malibu jak nie chcesz
Dawaj adresssss...
Do ciebie też jade masło prawdziwe ukraść![]()
Dagmar wysłać z kokardką?

Cześć laseczki ja od 5 nie śpię bo musiałąm kombinować z nowu z moczem a mały jak na złość nie chciał mi nasikać w końcu jak już miałam zrezygnować i wyszłam z pokoju słyszę jakieś "eeee" z pokoju wchodzę a tu pół woreczka siuśków no i T zawiózł część wyników popołudniu a druga część koło piatku. Od wczoraj mój Michał zaczął sam siadać nareszcie siada z podporu bocznego i z czworaków narazie tak troche nieporadnie ale ważne że się coś ruszyło.
gratulacje dla małego siadacza :-) i oby mocz wyszedł dobrze...
Hej Dziewczynki
Wczoraj i dzisiaj mój P. ma wolne więc nie zaglądałam za często na BB..ale nadrabiam powoli.....przed wyjściem do szpitala....-mam mieć usg wątroby,śledziony ,wątroby i aorty (?!)Strasznie się boję ,że coś znajdą:-
-
-(
Zajrzę do Was jak Młody pójdzie spać po południu....
Miłego dnia wszystkim.
Usg aorty?
nie bój się, trzymam kciuki
daj znać jak najszybciej jak wynikii ja się witam na tym wątku :-)
Sto lat dla Danielka :-)
Cherie czekolada mówisz...mhmm mam mieszankę wedlowską i szafce i kusi coraz bardziej

To wy gromadźcie te zapasy a potem się podzielicie co?;-)Bo u mnie się nie chcą gromadzić, jeszcze nie zjem dobrze już spalę i jaka tu sprawiedliwość??
Matko najsłodsza to ja się podzielę

Mi każdy kawałeczek zalega potrójnie chyba ;/ zjem kawałek ciasta i od razu czuję się cięższa. może nie wyglądam, ale ważę sporo..chyba upchana jestem ;/
my po wizycie u ortopedy ..u Gabi wszystko ok :-) co do kapci to mówi,że teoria jest jedna i nie trzeba niczego wymyślać- dopóki dziecko chodzi przy meblach czy z pomocą zwykłe skarpety z abs-emjak zacznie chodzić samodzielnie zakładamy kapcie, bez żadnych usztywnień z miekką podeszwą
![]()
to dobrze, że wizyta w porządku :-)
Hej ho ... gawędziary!
Oo,oo ... Dafii hej
EDIT:
Nie krępować się moją obecnością no!
Zalazłam, patrzę a tu teraz cisza :> Jak zaraz rykaczu mnie wezwie to się znowu rozpiszecie![]()
Ness wcale się nie krępuję - wręcz przeciwnie :-)
Mi naprawdę dobrze tu pisać
Któraś z Was wstawiła fajny filmik dokumentalny o tym eksperymencie niemycia się przez 6 tygodni
No i stronkę z kawałami sklepowymi
dzięki laski Teraz mecz oglądam i żesz w pyszczek jeża wygrywamy
na razie ;-) [ooo remis jednak....]Alan mi dziś włączył w telewizorze tryb sklepowy i musiałam przełączyć na tryb domowy co skutkowało skasowaniem wszystkich ustawień i kanałów wrrr T się wkurzy, bo poukładał sobie kanały i znów będzie musiał

Cześć Daffi.
Strasznie się boję ,że coś znajdą:-