• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

hej ciezarowki,
Witam nowe mamy:)
Asiu trzymamy kciuki za ciebie:)
Ale zescie od wczoraj naskrobaly. Mi sie wczoraj ryby zachcialo i jezdzilismy po calym trojmiescie w poszukiwaniu dobrej smazalni.W koncu pojechalismy 20 km i zjadlam takiego prawie pol kilo dorsza i do tego fryteczki i surowka.A pozniej myslalam ze pekne i tak mnie znow wytrzeslo w tym samochodzie ze w duchu sama na siebie bylam wsiekla.

reklama
dzien dobry!
czuje sie rewelacyjnie dzisiaj. spac nie moglam, wiec wcisnelam sie do lozka Rozalki w srodku nocy i smacznie spalam do rana :-). rano otworzyla oczy patrzy i nie wierzy wlasnym oczom i mowi: Mamo co ty, napadlo cie cos w nocy, jakies straszydlo, czy co?!ale widzisz uratowalam cie, bo co bys bez Rozusi zrobila? chyba bys sie poplakala!
za uratowanie musialam jej masowac i calowac plecki i karczek:-D.

Joanna, czekamy, czekamy! A do ktorego lekarza ty chodzisz?

marta ten krem na P, co babka w aptece mowila, to Pharmaceris Foliacti, sklad jak mustela,rewelacyjny naprawde uzywam i jestem bardzo zadowolona, a szczegolnie z kremu do biustu tej serii Bustfirm. a nie wiem czy mustela taka dobra, calutka ciaze z Rose sie nia klepalam i rozstepy wylazly, na biuscie i udach.

witam nowe mamusie!

Czy wasze maluchy też reagują na wasz głos ???
Mój strasznie! wystarczy ,że się odezwę i już dostaję kopniaka hehe .....

a co się wyprawia jak sobie śpiewam przy sprzątaniu hahaha :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry