moj reaguje jak mu sie chce jesc albo picCzy wasze maluchy też reagują na wasz głos ???
Mój strasznie! wystarczy ,że się odezwę i już dostaję kopniaka hehe ..
a co się wyprawia jak sobie śpiewam przy sprzątaniu hahaha![]()
taki glomodor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
moj reaguje jak mu sie chce jesc albo picCzy wasze maluchy też reagują na wasz głos ???
Mój strasznie! wystarczy ,że się odezwę i już dostaję kopniaka hehe ..
a co się wyprawia jak sobie śpiewam przy sprzątaniu hahaha![]()
taki glomodor
ale mi zrobiłaś ochote na rybke chyba zwaryjuje mniam mniamhej ciezarowki,
Witam nowe mamy
Asiu trzymamy kciuki za ciebie
Ale zescie od wczoraj naskrobaly. Mi sie wczoraj ryby zachcialo i jezdzilismy po calym trojmiescie w poszukiwaniu dobrej smazalni.W koncu pojechalismy 20 km i zjadlam takiego prawie pol kilo dorsza i do tego fryteczki i surowka.A pozniej myslalam ze pekne i tak mnie znow wytrzeslo w tym samochodzie ze w duchu sama na siebie bylam wsiekla.
W najgorszym wypadku możesz poronić.O Boze dziewczyny ale jestem przestraszona.Wlasnie zadzwonil moj M i mnie pyta czy przechodzilam Ospe bo on ma półpaśca i Pani doktor go pyta i co ja oczywiscie nie przechodzilam.Nie wiecie jakie moga byc skutki na plod jakby co?
W najgorszym wypadku możesz poronić.
Ja też ospy nie miałam. A mój B miał półpaśćca. Było to jakoś na początku ciąży. Nam lekarka powiedziała, że jeśli nie będę go dotykała, nie będziemy spali razem i w ogóle to nic się nie stanie. Po dwóch tygodniach półpasiec się stracił a dziecko i ja jesteśmy zdrowi![]()
anoola o co chodzi z tą wrożba co podałyscie na forum planowane narodziny grudzień ja nie wiem jak mam to rozkmin ićW najgorszym wypadku możesz poronić.
Ja też ospy nie miałam. A mój B miał półpaśćca. Było to jakoś na początku ciąży. Nam lekarka powiedziała, że jeśli nie będę go dotykała, nie będziemy spali razem i w ogóle to nic się nie stanie. Po dwóch tygodniach półpasiec się stracił a dziecko i ja jesteśmy zdrowi![]()
o krew niby..choć ja tam w to nie wierzę..anoola o co chodzi z tą wrożba co podałyscie na forum planowane narodziny grudzień ja nie wiem jak mam to rozkmin ić

czyli ja 28 lat to ile a mój 30 lat to 2o krew niby..choć ja tam w to nie wierzę..
ja w wieku poczęcia miałam 20 lat a mój B 22..
więc ja 20 - 7+7+6 =20 czyli krew sześcioletnia
mój B 22 - 7+7+7+1=22 czyli krew jednoroczna
ja - 6 > mój -1 czyli ze jesli niby ja mam starsza krew.. bo sześcioletnią to będzie dziewczynką a jesli to mój miałby starszą to chłopczyk![]()
O Boze dziewczyny ale jestem przestraszona.Wlasnie zadzwonil moj M i mnie pyta czy przechodzilam Ospe bo on ma półpaśca i Pani doktor go pyta i co ja oczywiscie nie przechodzilam.Nie wiecie jakie moga byc skutki na plod jakby co?