Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mexi uspokoiłaś mnie troszkę, bo też wybieram się nad morze i troszke dłuższa nas czeka wyprawa, bo mieszkam sobie pod tatrami, ale mamy zamiar zatrzymać się na 2 dni u znajomych w Poznaniu to może przetrzymamy jakoś![]()
dobrze że juz wróciłaś cała i zdrowa
gratulacje kopniaków
powodzenia na wizycie daj znać
.
. Waży już prawie 400 gram i sporo urosła, a serce to jej dzisiaj tak głośno waliło, że szok
. Kiedyś to ja bardziej słyszałam szmery przez tego Dopplera, a teraz to już wyraźne bicie- super :-).
:-)Własnie mierzyłam sobie cukier i mam 123 czyli w normie teraz bede sobie mierzyc po kazdym posiłku.zobaczymy jak to bedzie wieczorem po kolacji

ja też tak mówię:-)No niestety, faceci jak dzieci. Ja się ze znajomymi śmieję, że zafundowałam sobie czwarte dziecko. Tylko to najstarsze troszkę wyrośniętecałe 186 cm
współczuję
No niestety, faceci jak dzieci. Ja się ze znajomymi śmieję, że zafundowałam sobie czwarte dziecko. Tylko to najstarsze troszkę wyrośniętecałe 186 cm
ale nie zamieniłabym go na innego, mimo że bywa złośliwy.a masz swoj glukometr ??
bo ja mierze tylko jak jade do mamy![]()
no, moje ma 190 cmale nie zamieniłabym go na innego, mimo że bywa złośliwy.