NO wlansie moje dziecko tolerowalo tylko te zwykle pampersy z biedronki !!!!!!!Wiktorek zdecydowanie byl chowany na pampersach. Chcialam na tetrze, ale nie wyrobilam po prostu. A sa i takie mamy, ktore od poczatku kupuja pieluszki jednorazowe w Biedronce i dzieci sie dobrze chowaja i nie odparzaja, ale ja nie robilam takich eksperymentow.
Co do nocniczkow - zdecydowanie posadzilam malego - 1,5-rocznego - i w ciagu 1 dnia pieluszki odeszly nawet w nocy, ale moze po prostu nam sie udalo... bo w ogole mowia, ze dziecko do 2 lat ma czas na nauke
Papmers jako pampers ogrinalny - uczulenie ,caly tylek w krostach !!!
Huggies - caly tylek czerwony po godzinie !!!!
Jak sprobowalam pieluchy z biedronki tak nic nie bylo ...tylko ze czesto je zmienialam bo juz shize zalapalam ze zas bedzie uczulenie ...
cholera go wie ...... mozna kupić, potem najwyżej jak będzie starszy rozbierze na czynniki pierwsze hehe ........

każdy się wtedy śmiał, no ale tylko to działało ....
normalnie jak nie zagladam co godzine to potem jest ciezko
jak dla mnie pampersy sa genialne i nie zastapione,fakt kosztuja sporo ale policzyc ten czas przy pralce,proszek potem prasoawnie i czeste zmieany to oszalec idzie.Ja napewno bede uzywala pampersow,mam obawy tylko do stawów biodrowych bo podobniez jak nie jest z nimi ok to zalecaja wlasnie szerokie piueluszkowanie tetrami:-(oby jednak nie trzeba bylo.