Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jak szfagierka wroci z wczasow ... pewnie jak dobrze pojdzie to za jakies 2 tygodnie
ja ide na 11.15dobrze ze rano to sie denerwowac nie bede
![]()
To Ty będziesz już po jak ja będę zaczynać :-)
2 tygodnie chyba jeszcze wytrzymam ;-) Mam nadzieję że ten wózek okaże się fajny bo nawet juz mi się szukać nie chce.
NO ja wlansie tez zdycham bo goraco a tyle mam sprzatania ze szokJa tez witam sie wieekendowo:-)przedemna tyle pracy na dzis ze nie wiem od czego zaczać.Ach i jeszcze ten upał.

Mea muwisz o wozku Vulcano??? Ja sie nad nim zastanawialm rowniez ,ale kurde on ma piankowe koła a ja znowu słyszałam ze to tragedia te kółka i ze polecaja wlansie pompowane =/ ,no i niewiem jak nie zobacze jak to wyglada to sie nie wypowiem .Jak bedziesz w tej hurtowni to luknij na te kołka co by lipy nie bylo i zdaj relacje ,jezeli bede miala okazje zobaczyc ten wozek szybciej napewno zapodam wam infozerknij na ta strone sklepu
Artykuły niemowlęce, laktator - Myszka-Sklep
tam jest jeszcze wozek ze skretnymi przednimi kolami ... mi sie ten bardziej podoba!! i kolorki sa ok ...
Joanna, Vulcano jest też na popmowanych kołach:Mea muwisz o wozku Vulcano??? Ja sie nad nim zastanawialm rowniez ,ale kurde on ma piankowe koła a ja znowu słyszałam ze to tragedia te kółka i ze polecaja wlansie pompowane =/ ,no i niewiem jak nie zobacze jak to wyglada to sie nie wypowiem .Jak bedziesz w tej hurtowni to luknij na te kołka co by lipy nie bylo i zdaj relacje ,jezeli bede miala okazje zobaczyc ten wozek szybciej napewno zapodam wam info![]()
Znowu Murano ma pompowane kola wiec juz sie zagubiłam.
Joanna, Vulcano jest też na popmowanych kołach:
http://bebetto.p.win.pl/sklep/wozek-vulcano-brazowobezowy-p-71.html - to jest na stronie producenta sklep. Wózków do wyboru do koloru