Chérie
Mama Danielka
NO ja wlansie tez zdycham bo goraco a tyle mam sprzatania ze szok![]()
ja posprzątałam wczoraj także mam luz dziś. siedzę z mężem bo ma wolne w pracy

a i upały sobie poszły! całe szczęście.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
NO ja wlansie tez zdycham bo goraco a tyle mam sprzatania ze szok![]()

Georgina - dzięki za info odn. tribioticu i tormentiolu. ;-)Tribiotic czy jak się to pisze też stosowałam na początku jak znamię mi się podrażniło, ale nie pomógł mi za bardzo i potem smarowałam Amolem i Tormentiolem i efekt super.
Tribiotic nie wchodzi w układ krwionośny i nie powinien zaszkodzić, tak mi to tłumaczyła sąsiadka co w aptece pracuje. Mówiła, że lepiej zagoić coś tą maścią i mieć z tym spokój niż później niepożądane efekty. A dzidzi nie powinien zaszkodzić. Tak samo Tormentiol.
Ja posprzątałam domek i pazurkami w nóżkach i rękach się zajmuje![]()
kazda tak chyba ma ze jakies imie sie jej zle kojarzy i nigdy by tak dzieciaczka nie nazwałaMoja szwagierka ma synka Michałka (13l) i owszem ma twarz aniołka ale swoimi tekstami wyprowadziłby świętego z równowagi
Więc u mnie na starcie odpada Michałek, Marcinek i Monisia![]()
uuuu cos naszych ginów dopadaja chorobydoooopa nie miałam wczoraj usg bo się mój lekarz rozchorował czy coś.. oO
i przełożone na 17 sierpnia.. ;(
Tribiotic składa sie z 3 antybiotyków i jak sprawdziłam:Wie któraś coś na temat stosowania Tribioticu w ciąży - strasznie mi się paprze rana na nodze (chyba po ugryzieniu) i nie mam już pomysły co z tym robić?
ja w swoim suwaku mam wg usg, a wg OM patrze na TwójA ja dzis wskoczyłam w szosta kratne na suwaku ...jupiiiiiiii![]()
ha ja tez sie na wtorek na pazurki umowilam na 16.30Ja sama niestwty pazurkow juz nie zrobieTak wiec we wtorek uderzam do kosmetyczki juz sie umowilam na 19:30
ja w swoim suwaku mam wg usg, a wg OM patrze na Twój![]()