Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja taka obrzydliwa nie jestem, wiesz mnie w tamtym roku w Tunezji jak byłam uchlało cos na pustyni w okolicy skroni i tez mi si elalo cos z tego i paprało, piłam wapno i wtedy przyschło i sie zagoiło, takie musujace. to mozna pic w ciązy normalnie, to moze spróbujPewna nie jestem, wydaje mi się że coś mnie ugryzło. Bo troche poswędziało a potem zebrała się ropa i zrobił się rumień dookoła. No i w nocy musiałam to zatrzeć bo ropa się zaczęła lać. Generalnie teraz mam dziure w nodze, troche ropy się jeszcze zbiera ale nie jest już opuchnięte. Sorki za opis dokładny - ogólnie to bleeeee...
A ja dziś wieczorem od niepamiętnych czasów spotykam się z kumpelą i jedziemy sobie na Starówkę połazić. Tylko ona się boi że jej zasnę po drodze ale co tam![]()
ja dzisiaj po mieście chwile pochodziłam, wróciłam do domu i co... znowu to samo - ból podbrzusza przy chodzeniu..nie wiem czy czasem znowu do szpitala lepiej nie jechać, bo jakby sie miało coś dzidzi stać to bym sobie tego nie wybaczyła nigdy.,.. wyszłam we wtorek, i codziennie czasem coś tam bolało, ale dzisiaj to nie mogłam na piętro do pokoju wejść po schodach :/ ehh.. no ale małe kopie, wierci sie tam, to chyba wszystko okej :]
[QUOTE
ps jak chcecie to wam pokaze moje dzielo![]()
[/QUOTE]Dawaj Mea! Jestem ciekawa co tam wykombinowałaś![]()
ja dzisiaj po mieście chwile pochodziłam, wróciłam do domu i co... znowu to samo - ból podbrzusza przy chodzeniu..nie wiem czy czasem znowu do szpitala lepiej nie jechać, bo jakby sie miało coś dzidzi stać to bym sobie tego nie wybaczyła nigdy.,.. wyszłam we wtorek, i codziennie czasem coś tam bolało, ale dzisiaj to nie mogłam na piętro do pokoju wejść po schodach :/ ehh.. no ale małe kopie, wierci sie tam, to chyba wszystko okej :]
ja kiedys tez szylam pokrowce samochodowe ale nie takie skórzane wiem ze jest trudniej.no musze przyznać ze zdolna z ciebie bestia a to ty masz wykształcenie krawicekie :-)