Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
.....juz drugi raz mi sie zdarzyloooo trzeba dzisiaj ginowi powiedziec . NO i krew z nosa znowu mi sie puscila - jednak bytnio sie tym nie przejmuje bo wiem ze tak poprostu moze byc.I ja się stukam kawusią :-)
I ja sie witam z Wami moje kobitki !
Ja oczywiscie wstalam jak bym byla na wielkim kacuuuuuuu ,albo sie najarala za duzo fajek ...no ale tak jak nocka cala zerwana bo glodna ,bo wizyta ,eeeehhhh.
NO ale dobra jak bedzie trzeba odespie se w dzien![]()
A mnie zaczynaja skurcze lydek łapac.....juz drugi raz mi sie zdarzyloooo trzeba dzisiaj ginowi powiedziec . NO i krew z nosa znowu mi sie puscila - jednak bytnio sie tym nie przejmuje bo wiem ze tak poprostu moze byc.
Ja juz wymyta czekam co by wyjsc i sruuuu do ginaJeszcze tylko jakis szybki make up i bedzie ok
KURDE TRZYMAJCIE KCIUKIJeszcze chyba zadnej wizyty nie przezywalam jak tej
![]()
i wracaj szybko Aska ;D bom ciekawa ;pI ja sie witam z Wami moje kobitki !
Ja oczywiscie wstalam jak bym byla na wielkim kacuuuuuuu ,albo sie najarala za duzo fajek ...no ale tak jak nocka cala zerwana bo glodna ,bo wizyta ,eeeehhhh.
NO ale dobra jak bedzie trzeba odespie se w dzien![]()
A mnie zaczynaja skurcze lydek łapac.....juz drugi raz mi sie zdarzyloooo trzeba dzisiaj ginowi powiedziec . NO i krew z nosa znowu mi sie puscila - jednak bytnio sie tym nie przejmuje bo wiem ze tak poprostu moze byc.
Ja juz wymyta czekam co by wyjsc i sruuuu do ginaJeszcze tylko jakis szybki make up i bedzie ok
KURDE TRZYMAJCIE KCIUKIJeszcze chyba zadnej wizyty nie przezywalam jak tej
![]()

ja miałam ogólnie ciężki weekend..w ogole jakoś ciężko jest..my juz dzis startujemy z przemeblowaniemna poczatek musze wszystkie mebelki pooprozniac ... ech bedzie co nocic ...