• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
Daga poczekaj chociaż niech dziecko urodzi :-D

Jajcary jedne bezjajowe hehehehe

A teraz trochę gorzkich żali : buuuuuuuu ;) zaraz musze wracać do domu (120km), zaraz potem o 15:00 mam tam wizytę u dentala buuu :> jak będzie bolało to dostanie w krocze : D

:-D:-D:-D Ciekawe czy krocze zostanie jednak ocalone?

STERNTALER STELLA Z BIJĄCYM SERCEM MIX WZORÓW (707517945) - Aukcje internetowe Allegro:sorry2: cholera go wie ...... mozna kupić, potem najwyżej jak będzie starszy rozbierze na czynniki pierwsze hehe ........
Kurcze, słodkie te pluszaki, ciekawe czy rzeczywiście działają. Problem tylko będę miała z wyborem jak się zdecyduję. ;-)

Lilijko - odpoczywaj Kochana, mam nadzieję że z serduszkiem wszystko jednak dobrze. :tak:

Ozzzz ty !!!!!!!!!!!!!!!! A ja umieralam z glodu wieczorem ...opilam sie wodyyyyyyyy i poszlam spac ....szybko zasnelam o dziwo ..n o i spalam do 8 :20 !!!!!! Nawet glod mi nie przeszkadzal ahahahahaha ....najgorsze ze o 8 mialam byc z glukoza u poloznej mojej ahahah !!zerwalam sie ,zaszlam do apteki po glukoze i o 9 dopiero lyknelam !pani msiala niestye czekac razem ze mna dodatkowa godzinke hahaha :) 75 bylo jeszcze gorsze niz 50 chyba ...bo tak mnie w gardlo drapalo od slodkiego ze szok !!!
Wiec tym razem napewno bylam na czczo jak o 20 zjadalm kolacje ahahhaha !!!
Pozniej tak sie zamulilam ze o 11 dopiero cos zjadlam :) ...Teraz juz zaczynam nadrabiac ....ale jakos slodkiego sie boje teraz :baffled: nawet odpuscialm sobie cole ...bo tak mi sie chcialo !!!!
Jutro z rana mam zadzwonic i poda mi pani wynik .mam nadzieje ze bedzie dobry :baffled:
no musi byc dobry i bedzie tak czuje :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry