Martuś dziękuję:-)
Kochane ja przepraszam za smędzenie..ja znów o tym samym..dalej nic nie wiem..
Byłam dzis na EKG znów..jest niemiarowość i szybsze tętno..ale akurat jak sie położyłam, to się nie dusiłam..potem od razu do lekarza z wynikami..zatykało mnie jak nie wiem..i tak cały dzień:-(Cały czas czuję jak serce się kołacze,,i staje na chwilę w momencie skurczu/zatykania i dalje rusza jakoś tak z kopyta..U mnie przy niskim ciśnieniu (100/60) występuje wysokie tętno..około 87-90/min..Dostałam ISOPTIN40..Czy brała któraś Was może?On jest na odciążenie pracy serca, na częstoskurcze, na wysokie tętno i ogólnie regulujące
prace serca-podawany kobietom w ciąży na serce właśnie..Kurcze ja tam nie lubię barć leków żadnych w czasie ciąży..oby chociaż pomogło...A tu kardiologa szukaj..terminy na listopad..ja dziękujębo moge urodzić..i to nawet prywatnie!:-(
Martwię się cały czas..bo bez przerwy od rana mam skurcze w sercu..nie mogę normlanie oddychać i az boję się znów słuchać bicia swojego serca..tak ustaje..A zaczęło się tak nagle!Na początku sierpnia w niedzielę..
Joasiu..mi to bardzo utrudnia funkcjonowanie na co dzień..ciągle to kołatanie serca i takie łupanie i zatykanie:-(...brałaś jakieś leki?
Kulalusza-wszystkiego najlepszego dla Ciebie i maleństwa