Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trzecia![]()
Od dwóch dni mam okropny ból pleców. Nie wiem co to jest. Albo wina, że źle spałam, albo materac, albo ot...ciąza.
Boli mnie w połowie i już sama nie wiem czy to kręgosłup czy mięśnie. Marzę o tym, żeby ktoś mnie naciągnął, albo jakiś masaż zrobił.
ja w piuerwszej ciąży od samego początku bóle pleców miałam:-( I nic mi nie pomagało, ulgę przynosił masaż
kochana wracaj do zdrowia dużo odpoczywaj i nich ci to cholerstwo szybko przejdzieHej Dziewczynki!
Ja tylko melduję, że żyję. Niestety nie mam chwilowo szans, żeby nadrobić.
Od wczoraj jestem praktycznie unieruchomiona. Nasilił mi się ucisk na nerw i nie mogę chodzić. Mówię Wam po prostu masakra. Wczoraj myślałam, że nie wyjdę z łazienki, tak mnie złapało. Stałam i nie mogłam ruszyć nogą w żadną stronę, potworny ból aż miałam świeczki w oczach. Ledwo dowlokłam się do łóżka i jak zaległam tak nie mogłam wstać. Musiałam dzwonić po mamę (dobrze, że mieszka blisko), bo dojście np. do łazienki było dla mnie niewykonalneA jak już przeszłam z pomocą kawałek, to byłam cała mokrusieńka z bólu i wysiłku. Dziś jest troszkę lepiej, ale ruszam się wolniej od mojej babci (która ma chory kręgosłup). Teraz z pomocą męża doczłapałam do kompa, ale nie dam rady tyle siedzieć, żeby nadrobić zaległości.
Mam nadzieję, że z każdym dniem będzie lepiej. Pozdrawiam wszystkie cieplutko!

u ciebie to chłopaki górująLaseczki jak Wy juz nie spicie to ja jeszcze śpie, a jak Wy juz spicie to ja jeszcze nieIde poczytac książeczke
a co ty tak po nocy sie krzątasz nie możesz spać a w dzien co ty robiszmoja rada daj troche tej swoje teściowej coś kupić ona napewno sie bardzo ucieszy i bedziesz mieć spokuj na jakiś czas a i tak ty rządzisz bedziesz bo jej powiesz co ma kupić:-)Trzecia![]()
Od dwóch dni mam okropny ból pleców. Nie wiem co to jest. Albo wina, że źle spałam, albo materac, albo ot...ciąza.
Boli mnie w połowie i już sama nie wiem czy to kręgosłup czy mięśnie. Marzę o tym, żeby ktoś mnie naciągnął, albo jakiś masaż zrobił.
Pokój małej omalowany. Jest śliczny. Ciepły kolor, i w ogóle taki słoneczny.
Wczoraj zakupy z teściową. Ona swoje, ja swoje. Już się nią nie przejmuję i odpowiadam co myślę.
Ale przy ubrankach dla dzieci mnie wkurzyła. Wzięłam śpioszki, podkoszulki, w sumie z 6 rzeczy, a ta do mnie, że wystarczy, ze koniec, że musimy już jechać. Ale jak ona oglądała swoje głupoty przez pół godziny to dobrze było. Dla mojego dziecka będę wybirać ja, a nie ona. Chciała ode mnie listę z wyprawką dla małej i listę rzeczy do szpitala, bo ona mi kupi wszytsko. A ja to co? dzidzi? Jeżeli czegoś nie bedę wiedzieć, to ją moge o pomkoc poprosić, ale nie w taki sposób jakby ona chciala.
Ech.... Jak mnie te plecy bolą, nawet jak siedzę mam kłopoty, nie moge się nawet skrzywić.
buziole dla wszystkich mam. :-)

69,5 kg
. Wyniki w miarę dobre. Mam brać rutinoskorbin na zakwaszenie moczu i na puszczanie się krwi z nosa. Oczywiście potwierdzenia , że chłopiec
. Lekarz pobrał mi cytologię i chyba jakieś zapalenie będzie od nadżerki. Coś mu się tam nie podobało :-(. Następna wizyta 10 września. Mam zrobić mocz, morfologię i tę nieszczęsną glukozę.
.