dagmar
Fanka BB :)
Kupuj gracham nie dosładzany jestTo juz zglupialam bo gdzies tam wyczytalam ze wlansie ciemne pieczywo ma mniej weglowodanowi ze jest lepsze niz jasne .ajjj ....to ja juz nic niewiem ,zobacze jak wieczorkiem bede miala
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kupuj gracham nie dosładzany jestTo juz zglupialam bo gdzies tam wyczytalam ze wlansie ciemne pieczywo ma mniej weglowodanowi ze jest lepsze niz jasne .ajjj ....to ja juz nic niewiem ,zobacze jak wieczorkiem bede miala
![]()
NO wlasnie taki dzisiaj kupilam i buleczki grahamki tez ....i powiem ze niegdy nie lubialam ,,,wolalam zwykle bulki i zwykly chleb z pieczywa jasnego ...a dzis ...ooo 2 buly na raz wrabalam z szyneczka i pomidorami - niewiem czy az tak mi smakowalo czy az tak glodna bylam hahahahahahKupuj gracham nie dosładzany jest
W gruncie rzeczy ciemne jest lepsze ale czasami mozesz sie zawiesc.Ja czytalam ze najlepszy jest chleb graham bo wlasnie do razowych dodaja miod. A i warto kupowac taki na ktorym jest podany sklad to wtedy jestes pewna choc najlepiej to sprobowac samemu na jaki jak reagujesz.Ja nie moge jesc bulekTo juz zglupialam bo gdzies tam wyczytalam ze wlansie ciemne pieczywo ma mniej weglowodanowi ze jest lepsze niz jasne .ajjj ....to ja juz nic niewiem ,zobacze jak wieczorkiem bede miala
![]()
No wlasnie tez tak slyszalamKupuj gracham nie dosładzany jest
Grahamki dzis wyprobowalamna kolacje tez wrabie -dzis nie jem zadnych owocow tez - zobacze jak bedzie wieczorkiem
![]()
NO to zostane przy tym Grahamie zly nie byl dzisiaj wiec jakos dam radeNie kupuj pumpernikla i są takie chlebki jak przekroisz brązowe. To jest z miodem i cukrem.
Tylko jak nazwę sobię przypomnę to ci napiszę.
Uciekam na razie buźki
gratulacje synka z tego co wyczytałam to sie wyrównał dziewczynki kontra chłopakiDIEWCZYNY BĘDZIE SYN!!!
Potwierdzone - widziałam siusiaka (Ba nawet zdjęcie jest)
Pan doktor nie miał żadnych wątpliwości;-)
Co do obiadu - dziś mam placuszki kabsczkowo - mielone z dodatkami xD

MOje tez ma od czasu do czasu takie dniNie macie takiego wrażenia czasem że wasze maleństwo wogóle nie śpi ? wczoraj jak kładłam się spac to mała kopała, rano jak wstałam to jak tylko oczy otworzyłam t czułam że dalej "tańcuje", i tk cały zień z naprawde krótkimi przerwami...,trochę się martwię bo ile taki maluszek może nie spać, ...