reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

Ja mam 2 kanarki, 2 dogi, 2 akwariumy duże z rybkami, rybki w stawku na ogrodzie i dokarmiam kotka, który czasem przychodzi do naszego ogrodu;) Nie jest nasz, ale dałam mu imię:p Jak zresztą każdemu pupilowi mojemu:) Jeden z naszych dogów jest już stary dosyć i aż się boję jak to będzie.. Ma 7 lat, dogi najczęściej żyją (no średnio) 8 lat, wierzę, że nawet do 10 pociągnie, sęk w tym, że biodra już jej wysiadają, tylne nogi. Ciężko się jej podnieść a jak się podniesie to trochę kuleje.

reklama
Ja mam 2 kanarki, 2 dogi, 2 akwariumy duże z rybkami, rybki w stawku na ogrodzie i dokarmiam kotka, który czasem przychodzi do naszego ogrodu;) Nie jest nasz, ale dałam mu imię:p Jak zresztą każdemu pupilowi mojemu:) Jeden z naszych dogów jest już stary dosyć i aż się boję jak to będzie.. Ma 7 lat, dogi najczęściej żyją (no średnio) 8 lat, wierzę, że nawet do 10 pociągnie, sęk w tym, że biodra już jej wysiadają, tylne nogi. Ciężko się jej podnieść a jak się podniesie to trochę kuleje.
No to masz wszytsko czego potrzeba ,kanarki ktore slicznie spiewaja ,rybki ktore uspokajaja ,pieski z ktorymi mozna poszalec i ktore sa zawsze bezsinteresowne .Wspolczuje ze piesek chory ,niekiedy jest bardziej zal zwierzat niz ludzi ,moj piesek dozyl 13 lat.

No patrzeć nie mogę jak cierpi, choć dobrze, że Dona głównie śpi:) Za to jej synek istne żywe srebro:p Oo tak kanarki pięknie śpiewają, Myszka na pewno już się do nich przyzwyczaiła jak i do szczekania psów.

Zapomnialas jeszcze ze trzeba zasadzic drzewo :tak:.zeby ewentualnie labrador mial gdzie siusiac haha:-D

moj maz swoje pierwsze drzewo ma juz na koncie ... klon za oknem ma juz laaaaadnych pare metrow!!!! calkiem pokazny jest :D teraz mial byc syn a potem dom ale chyba kolejnosc bedzie odwrotna ... dom a potem syn ... bo teraz coreczka :D

Zapomnialas jeszcze ze trzeba zasadzic drzewo :tak:.zeby ewentualnie labrador mial gdzie siusiac haha:-D
A jak nam psy wypaliły trawkę siusianiem na ogrodzie:szok: Katastrofa. Ale zrobiliśmy ścieżkę żwirkową na tych największych wypalonych dziurach:-D No i betonem trochę ogródka wyłożyliśmy rok temu co by dzieciątko miało gdzie na rowerku jeździć, hulajnodze. Prócz okazji na spacerku oczywiście.

moj maz swoje pierwsze drzewo ma juz na koncie ... klon za oknem ma juz laaaaadnych pare metrow!!!! calkiem pokazny jest :D teraz mial byc syn a potem dom ale chyba kolejnosc bedzie odwrotna ... dom a potem syn ... bo teraz coreczka :D
No prosze, toc to juz prawdziwy facet ,moj jeszcze nie zasadzil drzewa...a beniaminek sie liczy ?Masz racje kolejnosc sie nie liczy ,moj narazie ma syna tez troche nie pokolei,no i beniaminka w donicy hehe:-D

A jak nam psy wypaliły trawkę siusianiem na ogrodzie:szok: Katastrofa. Ale zrobiliśmy ścieżkę żwirkową na tych największych wypalonych dziurach:-D No i betonem trochę ogródka wyłożyliśmy rok temu co by dzieciątko miało gdzie na rowerku jeździć, hulajnodze. Prócz okazji na spacerku oczywiście.
Do mojej mamy na ogrodek przychodza kotki z sasiedztw ,ale tylko zeby sie zalatwic ,i tez ma zawsze kwiatki popalone ,no i kupki zakopane w ziemi a sasiedzi sie wycwanili i maja tylko trawe .

hej Mamuśki. Długo mnie nie było :] w tamtąsobotę świadkowałam na ślubie - dałam radę :d impreza do 5 rano :))) wszystko okej było, tylko mi oczywiściew nogi spuchły ale na szczęście w niedziele :)
dzisiaj byłam u doktorka :)) wszystko okej, macica sie nie napina, nie boli nic :D
a co najważniejsze :D :D CHŁOPAK :D:D:D bardzo chciałam synka, i mam :D :D

reklama
hej Mamuśki. Długo mnie nie było :] w tamtąsobotę świadkowałam na ślubie - dałam radę :d impreza do 5 rano :))) wszystko okej było, tylko mi oczywiściew nogi spuchły ale na szczęście w niedziele :)
dzisiaj byłam u doktorka :)) wszystko okej, macica sie nie napina, nie boli nic :D
a co najważniejsze :D :D CHŁOPAK :D:D:D bardzo chciałam synka, i mam :D :D

gratuluję jajeczek!
chyba różnica między dziewczynkami a chłopczykami się powoli wyrównuje.

Do góry